https://twhack.com
Slider Image

wordpress

10 Téma WordPress pikeun Toko Online anjeun-wordpress
  • wordpress

10 Téma WordPress pikeun Toko Online anjeun

Upami anjeun parantos nyetél toko online nyalira sareng milarian téma profésional pikeun ngiringan éta, pamaca Barbora Prostredná parantos anjeun ditutupan ku 10 téma WordPress anu béda. Kumaha Nyetel Toko Online Anjeun Nyalira Kalayan pakakas haratis sareng host wéb murah, leres-leres henteu aya alesan henteu tiasa gaduh anjeun nyalira… Parios pos lengkepna dina Hackerspace, blog anu kabaca ku pamaca, di handap. Top 10 T
Platform Blogging WordPress Ngamutahirkeun nganggo Brand New Look, Update Bulk-wordpress
  • wordpress

Platform Blogging WordPress Ngamutahirkeun nganggo Brand New Look, Update Bulk

Pencét kanggo viewBlogging platform WordPress nembé ngaluarkeun update "Thelonious" 3.0 na, debuting, antara hal anu sanés, téma standar anu pikaresepeun sareng modern sareng plug-in, téma, sareng pamutél pamasangan. Pelepasan ieu ogé ngalangkungan langkung rébu perbaikan bug sareng perbaikan. Téma s
Pituduh Pemula pikeun Ngecat Blog WordPress Anjeun-wordpress
  • wordpress

Pituduh Pemula pikeun Ngecat Blog WordPress Anjeun

Anjeun nyandak kabisat sareng dipasang WordPress kana host blog anjeun nyalira sabab hoyong kadali lengkep pikeun kumaha rupana sareng jalanna. Ayeuna, waktuna pikeun kakuatan éta, ngonci, sareng ngadamel blog anjeun leres-leres. UPDATE : Kami gaduh vérsi langkung énggal pikeun panduan ieu di dieu. P
Kumaha cara nungkulan maling eusi-wordpress
  • wordpress

Kumaha cara nungkulan maling eusi

Naha anjeun parantos janten korban tina maling eusi dina wéb web? Hanjakalna, upami anjeun kantos langkung lami ti sakitar lima menit, anjeun panginten parantos ngagaduhan. Lorelle on Wordpress parantos nyerat tulisan tilu bagian anu hebat ngeunaan cara ngatasi maling maling: Bagian 1: tip, inpormasi sareng sumber pikeun ngabantosan anjeun ngalanggar hak cipta, maling maling blog atanapi eusi situs web.
Ngaronjatkeun tina WordPress 1.5 ka WordPress 2.0-wordpress
  • wordpress

Ngaronjatkeun tina WordPress 1.5 ka WordPress 2.0

Gambar ieu leungit sababaraha waktos saatos publikasi, tapi anjeun masih bisa ningalina di dieu. Kuring nganggo WordPress dina blog anu sanés sareng parantos vaguely ngahémutan naha kuring kedah ngomean kana WordPress 2.0 .... anjeun terang, ku kituna kuring tiasa tetep sasarengan sareng budak anu asik.