https://twhack.com
Slider Image

prosesor kecap

Zoho Writer Nambah Aksés Luar Biasa nganggo Gear-prosesor kecap
  • prosesor kecap

Zoho Writer Nambah Aksés Luar Biasa nganggo Gear

Zoho parantos ngalaksanakeun léngkah-léngkah terakhir pikeun jalanan aksés offline pinuh ku anu ngamungkinkeun para pengguna maca sareng ngedit dokumén Zoho Writer sacara offline sareng teras nyingkronkeun hasilna kana akun Zoho na online. Sababaraha bulan kapengker kami nyarioskeun ka anjeun yén prosésor kecap wéb Zoho Writer nambihan aksés offline nganggo plug-in Google Gear, tapi dina waktos éta Dokumen dibaca ngan (henteu aya artina sanés). Sakali d
Pilihan anu dialungkeun sareng Microsoft Word-prosesor kecap
  • prosesor kecap

Pilihan anu dialungkeun sareng Microsoft Word

Blog produktivitas gaw dina Wéb Usaha Daily parantos nyerat daptar milih pikeun sapuluh alternatif anu diperpanjangkeun ka Microsoft Word - sareng aranjeunna sadayana gratis. Aya seueur piknik anu leres-leres dina daptar ieu - Google Docs, Zoho, AbiWord, sareng seueur deui. Nalika sadaya anu anjeun butuhkeun nyaéta hiji hal anu bakal ngabantosan anjeun nulis eusi tanpa seueur fitur anu henteu perlu, ieu pasti tempat anu hadé pikeun anu katingali. N