https://twhack.com
Slider Image

jaringan nirkabel

Ngarobihkeun Chumby janten Router Wireless 3G Pribadi-jaringan nirkabel
  • jaringan nirkabel

Ngarobihkeun Chumby janten Router Wireless 3G Pribadi

Upami anjeun resep ngahiburkeun pidéo ka Chumby anjeun, anjeun tiasa resep dina ieu hack basajan pikeun ngahurungkeun kana jalur nirkabel 3G. Anggo Chumby nganggo Monitor éksternal Upami anjeun resep Chumby anjeun - komputer anu ramah widget leutik - tapi harepan anjeun tiasa lebet kana langkung ageung… Bunnie Studios, tempat anu sami anu nunjukkeun kami kumaha nambihan kaluaran komposit ka hiji Chumby balik deui sareng tutorial anyar ngeunaan cara ngahurungkeun Chumby anjeun ka router nirkabel anu kaset kana kakuatan jaringan data sélulér 3G. Anje