https://twhack.com
Slider Image

Usum tiis Wake-Up sacara otomatis Ngajak Anjeun Sateuacana Upami éta Snows

iOS / Android: Upami anjeun cicing di lokasi dimana anjeun seueur salju, anjeun terang yén dunungan sareng guru henteu nampi "alesan kuring henteu salju" upami anjeun telat. Usum tiis Wake-Up mangrupikeun aplikasi alarem anu ngarengsekeun masalah éta ku mariksa cuaca sareng ngahudangkeun anjeun tiheula upami éta snows.

Aya henteu seueur pikeun Wake-Up Usum, tapi éta ngalakukeun naon anu diperyogikeun. Anjeun tiasa nyetél alarem pikeun hudang anjeun sakedik waktos sakedik upami kota anjeun meunang rada debu, atanapi bahkan sateuacan upami anjeun padamelan. Aya ogé panémbalan pikeun nyarioskeun aplikasi supados henteu nyusahkeun deui upami éta teu pikaresepeun teuing, tapi urang henteu tiasa terang persis naon anu dimaksud. Éta aplikasi anu gampang, tapi éta alternatif anu hadé pikeun ngagoréng ku bos anjeun nalika badé salju badé pencét. Éta sayogi gratis pikeun ios sareng Android.

Usum tiris-bangun | via TechCrunch