https://twhack.com
Slider Image

papan tulis

Jieun papan tulis online instan sareng Skrbl-papan tulis
  • papan tulis

Jieun papan tulis online instan sareng Skrbl

Skrbl ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun papan tulis online dina ngeunaan waktosna pikeun maca kalimah ieu. Tanpa langkung pendaptaran, anjeun tiasa ngamimitian papan tulis anyar. Ngalakukeun kitu nyiptakeun URL anu anjeun kirim ka babaturan, rekan-rekan atanapi saha waé (sanaos anjeun kedah ngalakukeun ieu sacara manual; Skrbl teu gaduh alat uleman pikeun nyarios).
Dewan mupus garing DIY-papan tulis
  • papan tulis

Dewan mupus garing DIY

Wiki ElephantStaircase ngagaduhan tutorial pikeun ngawangun papan énggal garing anu gedé. Tutorial éta saé spesifik, turun ka papan édas garing dina drywall. Nalika sadayana nyarios sareng dipigawé, proyék na nyugahkeun $ 40, nalika mésér papan papan anu réngsé tétéla sakitar $ 60 - sanés tabungan anu saé, tapi upami DIY mangrupikeun hal anjeun, éta cukup penting. Upami anjeun h
Timer cadar papan tulis-papan tulis
  • papan tulis

Timer cadar papan tulis

Gambar ieu leungit sababaraha waktos saatos diterbitkeun. Weblog Fresh Arrival ciri 3M Post-it Super Sticky Whiteboard Sheets, papan ngahapus garing portabel pikeun nempel dina témbok naon waé di bumi atanapi kantor. Aku kipas badag tina papan tulis portabel instan anu kasebat saméméhna, sareng 3M nawiskeunana dina 3 ukuran anu béda kalayan pigura anu ngajagaan tembok anjeun tina panyawat anu nyasar. Say