https://twhack.com
Slider Image

Utilitas wéb

Uji Patokan Manusa Uji Tanpa kabel pikeun Input Lag-Utilitas wéb
  • Utilitas wéb

Uji Patokan Manusa Uji Tanpa kabel pikeun Input Lag

Tikus nirkabel parantos janten populer di dinten ieu, tapi sareng aranjeunna nyababkeun sababaraha gangguan - nyaéta, input input. Manusa Ukur Manusia, nalika didamel pikeun nguji waktos réaksi anjeun , bakal ngartos anjeun terang naha sambungan nirkabel beueus anjeun teuing laun. Input lag tiasa katingali sakapeung, tapi upami anjeun henteu positip naha éta beurit atanapi imajinasi anjeun, blog téknologi Diuji nyarankeun uji Human Benchmark pikeun milarian. Té
eBird Masihan Anjeun Inpormasi Langkung Ngeunaan Burung Daripada Anu Anjeun Kedah Dipikir Anjeun Kedah Dipasang-Utilitas wéb
  • Utilitas wéb

eBird Masihan Anjeun Inpormasi Langkung Ngeunaan Burung Daripada Anu Anjeun Kedah Dipikir Anjeun Kedah Dipasang

Naha atanapi henteu nganggap diri anjeun minangka birdwatcher anu berpengalaman, anjeun dipikaresep bakal mendakan jasa wéb eBird gratis pikeun sumber sagala jinis data, kalebet frékuénsi, jumlah, cacah, sareng lokasi pikeun ton spésiés anu béda. eBird, kalayan bantosan ti partnerships di sakumna dunya, parantos nganalisa jumlah data anu lumayan, sadayana dikelompokeun ku cara anu saé gampang kahartos. Anjeu
WobZip Extract Compressed Archives Online-Utilitas wéb
  • Utilitas wéb

WobZip Extract Compressed Archives Online

Nalika anjeun nyalira (Windows) komputer anjeun, nganggo 7-Zip pikeun nimba ampir naon waé jenis arsip anu dikomprés. Nalika anjeun ka tempat anu anjeun teu tiasa nganggo 7-Zip, cobi WobZip, alat decompression online anu rapih. WobZip tiasa nyandak unggah file anu dikomprés, ukuranana ageung dugi ka 100MB, sareng nimba file pikeun diunduh masing-masing. É
IYHY Ngalabalan Halaman Wéb pikeun Ngalorkeun Téks Teks Gancang-Utilitas wéb
  • Utilitas wéb

IYHY Ngalabalan Halaman Wéb pikeun Ngalorkeun Téks Teks Gancang

IYHY mangrupikeun jasa basis wéb anu tindakan minangka proksi ngan ukur téks, ngaléngkah halaman wéb pikeun waktos langkung gancang. Siga anu nyemak halaman minimizersBareSite sareng Finch anu saacanna, IYHY mulih deui ngan ukur téks dasar situs anu anjeun pasang. Kalayan Lifehacker.com sareng sareng news.goog
Hurup Patali Identifont sareng Analisis Léngkah-Léngkahna-Utilitas wéb
  • Utilitas wéb

Hurup Patali Identifont sareng Analisis Léngkah-Léngkahna

Identipont cocog font font Identifont mangrupikeun tetengger anu saé pikeun saha waé anu damel dina kecap, desain, atanapi ngan sakapeung kedah cocog sareng hurup anu sesah. Sanaos henteu otomatis sapertos aplikasi upload-sareng-analisa sateuacana anu dinyatakeun sateuacana WhatTheFont, Identifont nungtun anjeun ngalangkungan siri patarosan ngeunaan karakter tertentu, sapertos kumaha buntut dina "Q" dibentuk, gaya simbol "$", sareng saterasna.
SensibleUnits ngabantosan Anjeun Janten Rasa Ukuran-Utilitas wéb
  • Utilitas wéb

SensibleUnits ngabantosan Anjeun Janten Rasa Ukuran

Naha anjeun milarian apartemen atanapi imah, ngarencanakeun proyek ngaropea, atanapi ngan ukur maca warta, sababaraha pangukuran tiasa lumayan dibayangkeun. Utilitas wéb SensibleUnits ngarobah nomer abstrak jadi babandinganana nyata-nyata. Anjeun tiasa cocog ngan ukur tujuh lapangan maén bal kana 10 hektar, contona, sareng 150 kilogram beuratna sami ngeunaan 9 monitor CRT.
Tingali kumaha situs anjeun nyayogikeun ampir-unggal browser sareng BrowserShot-Utilitas wéb
  • Utilitas wéb

Tingali kumaha situs anjeun nyayogikeun ampir-unggal browser sareng BrowserShot

Bosen ngajalankeun 5 sistem operasi anu béda pikeun pariksa desain wéb anjeun ngalawan panyungsi anu béda? Aplikasi wéb BrowserShots nyandak layar situs dina panyungsi béda anu nganggo sistem operasi anu béda kaasup Windows, Mac, sareng Linux. Panyungsi anu dirojong nyaéta: BonEcho, Firefox, Konquerer, Opera, SeaMonkey, Safari, sareng Internet Explorer — sareng sababaraha anu sanés anjeun kantos nguping. BrowserS
Unduh Day: InfoIC-Utilitas wéb
  • Utilitas wéb

Unduh Day: InfoIC

Gambar ieu leungit sababaraha waktos saatos diterbitkeun. Windows ukur: Aplikasi freeware nyekup situs web anu ditetepkeun ku pangguna (dugi ka sapuluh sareng versi gratis) sareng nyababkeun anjeun nalika robih. Ucapkeun anjeun hoyong diropéa nganggo pilem anu énggal anu ayeuna nunjukkeun. Ngan ukurkeun kana situs web pilem karesep anjeun, ADD ka perangkat lunak nyukcruk situs web InfoIC, anjeun bakal otomatis disurung sareng perobihan dina halaman tambihan.