https://twhack.com
Slider Image

medarkeun wéb

Tetep Nu Datang dina Loka Loka Anjeun Sareng 404 Halaman Saatos-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Tetep Nu Datang dina Loka Loka Anjeun Sareng 404 Halaman Saatos

Kaca 404 mangrupikeun cara anu biasa pikeun nunjukkeun yén jalma nyoba ngakses halaman anu henteu aya, tapi upami anjeun hoyong ngajaga jalma dina situs anjeun, seueur anu anjeun tiasa laksanakeun supados halaman 404 anjeun langkung kapake. Sémah datang ka situs wéb anjeun milarian eusi; aya sababaraha alesan pikeun nganjang di situs web anjeun tiasa nyobian ngusahakeun halaman anu teu aya. T
Tambahkeun Button Profil Google kana Loka anjeun-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Tambahkeun Button Profil Google kana Loka anjeun

Bantuan pangguna anjeun ngiringan aliran kontén anjeun ku nambihan tombol anu numbu ka Propil Google kana situs anjeun. Google Webmaster Central ngagaduhan bentuk saderhana pikeun ieu: ngajawab dua patarosan sareng ngahasilkeun string HTML pikeun nambihan kana situs wéb anjeun. Upami anjeun ngagaduhan blog, kedah aya setting dimana anjeun tiasa nambihan widget nganggo kode HTML.
Wulan Cipta Nyipta Wéb Wéb Anjeun gratis-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Wulan Cipta Nyipta Wéb Wéb Anjeun gratis

Naha anjeun badé ngabagi poto sareng kulawarga atanapi nyobian ngamimitian bisnis online anjeun nyalira, pembina wéb anu bébas kode Moonfruit tujuanana pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Dimimitian ku pakét gratis sareng jalanna kana rencana premium, anjeun kedah cocog pikeun kaperluan anjeun (disayogikeun anu anjeun leres-leres nyaéta halaman wéb, euweuh situs web anu bohong). Ungg
Bangunna Mashups Anjeun Saré sareng Popfly Microsoft-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Bangunna Mashups Anjeun Saré sareng Popfly Microsoft

Aplikasi wéb Popfly nyandak pendekatan blok wangunan pikeun nyiptakeun mashup, sahingga jalma-jalma biasa sapertos kami ngahubungkeun jasa sapertos Flickr, Twitter, sareng peta kana eusi haté anjeun sareng wates kreatifitas anjeun. Éta sadayana sayogi nganggo seret sareng serelek antawiskeun sasarengan garis garis Pipa Yahoo. P
Jieun Halaman Wéb Seger sareng Jottit-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Jieun Halaman Wéb Seger sareng Jottit

Webapp Jottit nawiskeun no-pendaptaran, hiji-klik gaya wiki kaca penerbitan ditambah seueur fitur canggih anu rapih. Hiji bagian Twitter (ngan kotak téks), opat bagian wiki, Jottit ngadukung tanda khusus kanggo tautan, gambar sareng video sareng révisi halaman lagu. Sakali anjeun nyiptakeun halaman kahiji anjeun dina Jottit, anjeun tiasa milih subdomain Jottit khusus pikeun situs anjeun (sapertos gina.j
Tumblr tumblelog panyipta-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Tumblr tumblelog panyipta

Jaringan anjeun henteu ngadukung tag video HTML5.Klik di dieu pikeun ningali GIF asli Naha anjeun gaduh blog tanpa kedah, anjeun terang, nyerat langkung seueur? Teras anjeun hoyong tumblelog, sareng jasa gratis Tumblr tiasa ngamimitian anjeun. Gancang sareng gampang mangrupikeun kecap konci anu nganggo Tumblr, anu tiasa ngadamel salah sahiji tina 5 jinis tulisan: poto, video, transkrip paguneman (cinta anu
Tambihkeun panandha feed ngagulung kana situs anjeun-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Tambihkeun panandha feed ngagulung kana situs anjeun

Gambar ieu leungit sababaraha waktos saatos publikasi, tapi anjeun masih bisa ningalina di dieu. Gaya Web Feedo Style ngamungkinkeun anjeun nambihan kontén seger kana situs wéb anjeun tina feed RSS favorit anjeun. Gaya Feedo gampang pisan pikeun nambahan feeder kana blog atanapi situs pribadi anjeun, sareng pakan ngagulung mangrupikeun tampilan anu saé. S
ShortText medarkeun wéb instan-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

ShortText medarkeun wéb instan

Gambar ieu leungit sababaraha waktos saatos publikasi, tapi anjeun masih bisa ningalina di dieu. Situs Wéb ShortText nyebarkeun snippet téks online sareng nyayogikeun URL permanén atanapi swasta pikeun ngabagi inpormasi gancang. Urutna sapertos blog anu henteu aya komitmen anu kalangkung hiji, kirang ti 7500 karakter, ShortText tiasa dugi ka swapping snippet kode, arah, tip anonim sareng carita. U
Wufoo panyipta wujud online-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Wufoo panyipta wujud online

Gambar ieu leungit sababaraha waktos saatos diterbitkeun. Wufoo mangrupikeun aplikasi online anu nyiptakeun ngabentuk online pikeun langkung gampang. Éta henteu sanajan dina béta, tapi demo patut katingal. Wufoo mangrupikeun alat dumasar wéb pikeun ngabantosan anjeun ngawangun sareng ngadamel bentuk online anu luar biasa. D
Tanya Pamiarsa Lifehacker: Panyadia wéb Web?-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Tanya Pamiarsa Lifehacker: Panyadia wéb Web?

Pamiarsa Lucy naroskeun panyayuhan panyayuhan situs wéb: Abdi hoyong nyetél situs wéb basajan sareng sababaraha halaman HTML polos. Kuring henteu peryogi seueur lonceng sihir sareng karajinan sapertos pangkalan data atanapi basa program, utamina abdi hoyong anu murah sareng gampang diatur. Oh enya, sareng kuring hoyong nganggo domain kuring nyalira. N
Damel palet desain anyar sareng ColorMatch Redux-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Damel palet desain anyar sareng ColorMatch Redux

ColorMatch Redux mangrupikeun alat anu saé pikeun nyiptakeun palét warna anu seger, pikeun situs wéb anjeun. Antarmuka anu saé, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaping kaluaran warna pikeun eusi haté anjeun saeutik kalayan tilu slider RGB pikeun sababaraha kombinasi warna anyar anu saé. Salaku tambahan, skema warna tiasa disimpen sareng diekspor supados langkung gampang anjeun pasang colokan kana desain wéb anjeun. Saper
Gagasan Publik Wéb Seth Godin-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Gagasan Publik Wéb Seth Godin

Seth Godin medalkeun e-buku anu saé anu kawéntar nyebat dulur's Expert (ngeunaan hiji hal) . Salila-lami, wéb parantos langkung seueur langkung seueur. Langkung seueur tautan, langkung seueur lalulintas, langkung hits, langkung seueur pilihan. Deui deui seueur anu seueur, seueur situs (sareng paling para peséur) teu kéngingkeun naon anu dipikahoyong. Ebo
Lima léngkah pikeun fotolog anjeun nyalira!-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Lima léngkah pikeun fotolog anjeun nyalira!

Abdi tepang, léngkah-léngkah, tutorial ngeunaan nyiptakeun photoblog anjeun nyalira sareng Jenisovasi dinten ayeuna. Kuring yakin aya seueur cara pikeun ngalakukeun fotolog, ieu mangrupikeun salah sahiji anu aya sareng éta dugi ka seueur milarian weblogs anu sanés sareng nongkrong di Forum Rojukan MovableType. Ha
Panggihan Protokol Internét-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Panggihan Protokol Internét

TCP / IP. HTTP. Ftp. PPP. jsb-P. jsb-P. Upami protokol mangrupikeun hal anjeun, anjeun bisa resep liren ku tulisan Wikipedia anu hébat ieu, anu ngabahas protokol TCP / IP sacara jéntré. Ieu mangrupikeun rujukan hébat anu tiasa ngabantosan anjeun langkung saé terang kumaha halaman wéb anjeun sareng bahan Internét anu sanés dikirimkeun ka klien anjeun. Suite
Tambahkeun Aksara Khusus kana Tulisan Wéb anjeun-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Tambahkeun Aksara Khusus kana Tulisan Wéb anjeun

Upami anjeun mendesain tulisan wéb, anjeun sigana nuju wawuh sareng sababaraha éntitas karakter anu umum sapertos & (kana ampersand), <sareng> (Simbol) sareng anu sanés. Digital Media Minute nawarkeun bagan anu saé anu ngalangkungan simbol dasar ieu sareng nunjukkeun anjeun ngalebetkeun Σ's sareng ℜ's, ™ 's & €. Upamana,
Milarian jasa Wéb sareng Buka API sareng wsfinder-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Milarian jasa Wéb sareng Buka API sareng wsfinder

Hoyong narik poto Flickr kana blog anjeun? Naon ngeunaan nambahan modul cuaca atanapi daptar puter anu otomatis diénggalan? Wsfinder tiasa nunjukkeun anjeun tujuan anu leres pikeun hal ieu sareng seueur deui. Wsfinder mangrupikeun wiki komunitas komunitas pikeun penerbit wéb sareng pamekar. Éta diwangun diréktori sareng daptar poto dina wsfinder kéngingkeun tautan ka Flickr's API ogé sababaraha conto anu saé dina API. WSFin
Kumaha cara nambihan gambar sumbangan Katrina kana situs anjeun-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Kumaha cara nambihan gambar sumbangan Katrina kana situs anjeun

Gambar ieu leungit sababaraha waktos saatos diterbitkeun. CEO perusahaan penerbitan blog, Brian Alvey nawiskeun Javascript anu gancang sareng gampang anu nambihan gambar "Katrina Relief Donate to the Red Cross" gambar di pojok katuhu luhur halaman wéb anjeun. Cara anu hébat pikeun ngadorong sumbangan ku ayana wéb anjeun dina cara anu konstan, henteu jelas tapi henteu diganggu. N
Kumaha Meunangkeun-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Kumaha Meunangkeun

Tadina mah terbitan ieu di situs pribadi kuring, tapi panginten janten saé pikeun Lifehacker ogé. Abdi ngagaduhan tilu tip hébat pikeun saha waé anu kana nyebarkeun Wéb sareng hoyong jalma ngaitkeun ka aranjeunna: Pastikeun ngantepkeun pamaca pikeun ngartos panulisna. Ku ieu hartosna kalebet nami, atanapi sababaraha "ngeunaan" -tip inpormasi sareng tiap postingan. Tau
Jieun logo anjeun nganggo LogoYes-medarkeun wéb
  • medarkeun wéb

Jieun logo anjeun nganggo LogoYes

Gambar ieu leungit sababaraha waktos saatos diterbitkeun. LogoYes mangrupikeun aplikasi Flash anu rapih anu nyiptakeun perusahaan perusahaan atanapi logo situs wéb anjeun. Dumasar kana industri anjeun sareng gaya anu dipilih anjeun milih simbol, téks, tipografi sareng warna pikeun logo anjeun. Sakali anjeun réngsé wizard, vérsi anu langkung luhur ngeunaan logo anu anjeun ciptakeun bakal nyetél deui $ 99 - lumayan pikeun bisnis leutik atanapi situs wéb mung turun tina taneuh. Pario