https://twhack.com
Slider Image

Kami hoyong Tingali Pamuter Media Anjeun

Ti foobar2000 sareng Monyét Media dugi ka Winamp sareng saluareunna, aya ton pamuter média pembunuh anu aya kalayan tekenan kana kustomisasi. Pikeun acara layar Kemis ieu sareng nyarios, kami badé ngintunkeun pamaén média anu nembé béak. Museurkeun ngabagi aplikasi pamuter média-jawing anjeun - naha éta Windows, Mac, atanapi Linux? Pencét luncat pikeun detil kiriman.

Upami anjeun kabetot ngirimkeun pamuter média anjeun pikeun Galeri Media Kamis sareng Pamiénsan dinten Kemis ieu, ieu mangrupikeun anu anjeun kedah laksanakeun:

  1. Candak pidéo pamuter média anjeun: Pastikeun yén urang tiasa ningali fitur (anu) anu pikaresepeun atanapi pikaresepeun tina pamuter média anu anjeun rampa lajeng snap layar. Upami anjeun henteu terang kumaha carana nyandak layar pidéo, ukur milari Lifehacker — kami parantos nyakupkeun ton metode sareng aplikasi layar anu saé. Urang ngan ukur tiasa nganggo hiji gambar unggal éntri, janten punten kéngingkeun sadaya anu badé dipidangkeun dina hiji shot.
  2. Tulis pedaran pamuter média anjeun: Langkung rinci anu anjeun masihan, langkung saé. Hayu urang terang naon anu anjeun lakukeun pikeun ngajantenkeun pamuter média anjeun tiasa diaksés / énérgi / mangpaat.
  3. Kirim layar sareng katerangan anjeun ka kami: Nyusun email ka lh.showandtell di gmail.com kalayan judul judul Tunjukkeun anjeun Media Player, lebetkeun screenshot anjeun, sareng lebetkeun katerangan anjeun dina awak email .


Galeri pamaén média anjeun anu dikintunkeun bakal angkat dinten Kemis ieu, kéngingkeun kintunan anjeun sateuacan Rebo soré. Kanggo inspirasi sakedik, pariksa galeri foobar2000 sateuacana:

Gambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media AnjeunGambaran pikeun tulisan judul anu Kami Hayang Tingali Pamaén Media Anjeun