https://twhack.com
Slider Image

wallpaper

Uncover Mavericks '43 Rahasia Wallpaper-wallpaper
  • wallpaper

Uncover Mavericks '43 Rahasia Wallpaper

Nalika Gunung Singa dileupaskeun, kebat wallpaper anu hébat disumputkeun sareng ngan ukur dianggo savers layar. Tétéla Apple nyumput wallpaper éta dina tempat anu béda dina waktos ieu sareng Mavericks, tapi para pangguna di StackExchange parantos kantos mendakan deui. Uncover Mountain Lion sacara 43 Wallpaper Rahasia Tersembunyi OS X Mountain Lion ngagaduhan diréktori semi-rusiah anu dieusian pinuh ku wallpaper anu indah, kalebet… Siga kana waktos anu terakhir, ieu mangrupikeun gambar anu dianggo ku Apple dina layar layarna, anu hartosna poto poto resolusi luhur. Pikeun
Peta-> Gambar Nyiptakeun Wallpaper Desktop Berasaskan Peta-wallpaper
  • wallpaper

Peta-> Gambar Nyiptakeun Wallpaper Desktop Berasaskan Peta

Peta-> Gambar mangrupikeun halaman wéb anu janten gambar anu ageung kana gambar anu saé dina sababaraha gaya. Anjeun tiasa ngagunakeun éta pikeun nyiptakeun wallpaper anyar anu unik pikeun desktop anjeun. Dijieun ku Stamen Design, utilitas open source naroskeun lokasi teras nembongkeun anjeun saloba pilihan. I
Uncover Mountain Lion sacara 43 Wallpaper Rahasia Tersembunyi-wallpaper
  • wallpaper

Uncover Mountain Lion sacara 43 Wallpaper Rahasia Tersembunyi

OS X Mountain Lion ngagaduhan diréktori semi-rusiah anu dieusian pinuh ku wallpaper anu indah, kalebet poto ti National Geographic sareng gambar anu dicandak ku Hubble Space Telescope. Kabeneran, aranjeunna gampang mendakan sareng dianggo. Anjeun ngan kedah terang dimana hoyong milari. Tip ieu sumping ka urang tina folks di OS X Daily.
Desktoppr mangrupikeun Mesin Pilarian Wallpaper Anu Alih anu Disingketkeun sareng Dropbox (sareng Kami Sareng Ngajak)-wallpaper
  • wallpaper

Desktoppr mangrupikeun Mesin Pilarian Wallpaper Anu Alih anu Disingketkeun sareng Dropbox (sareng Kami Sareng Ngajak)

Aya loba situs wallpaper hébat di luar, tapi Desktoppr masih béda. Kalayan fokus dina ngan ukur wallpaper anu indah, resolusi luhur, éta nganggo Dropbox pikeun ngaunduh sareng unggah wallpaper anu anjeun pikahoyong, sahingga desktop anjeun gaduh tampilan anu seger tanpa seueur karya anu aub. Lima Situs Wallpaper pangsaéna Kustomisasi desktop anjeun dimimitian ku ngaropéa wallpaper anjeun. Mil
Gampang Aturkeun sababaraha Gambar sapertos Rotasikeun Wallpaper dina Windows 7-wallpaper
  • wallpaper

Gampang Aturkeun sababaraha Gambar sapertos Rotasikeun Wallpaper dina Windows 7

Windows 7: Upami anjeun resep kana ngarobih wallpaper anjeun sering tapi teuing teu puguh ngaliwat setélan personalisasi latar desktop, ieu mangrupikeun cara anu gancang pikeun nyetél kebat wallpaper sakaligus. Ngan sakumaha anjeun tiasa-klik katuhu dina gambar sareng nyetél janten latar latar desktop, anjeun tiasa milih sababaraha gambar (ku cara nahan tombol Shift atanapi konci Ctrl nalika ngaklik gambar) sareng pilih "Setel salaku latar latar desktop.&q
Jieun Wallpaper Téma Firefox-Anjeun Leungit sareng Kalender Terpasang-wallpaper
  • wallpaper

Jieun Wallpaper Téma Firefox-Anjeun Leungit sareng Kalender Terpasang

Sateuacana sateuacana anu nyarioskeun almenak Foxkeh anu bertemakan Firefox, kalayan almenak na anu dipasang sareng masotot na rubah mason anu dikalahkeun. Pencipta Foxkeh parantos dibuka alat anu ngamungkinkeun saha waé nyiptakeun wallpaper anu cocog sareng layar mobile pikeun desktop atanapi layar mobile, sareng téma Firefox Personas.
Poék, Wallpaper Sepi pikeun iPhones sareng iPads-wallpaper
  • wallpaper

Poék, Wallpaper Sepi pikeun iPhones sareng iPads

Henteu aya sadayana ngagali wallpaper standar anu ditawarkeun ku pamutahiran ios 4 pikeun iPhones sareng iPads. Désainer Zachary Bir manggih aranjeunna rada terang sareng sibuk, sahingga anjeunna narik sababaraha gradién beunghar sareng wallpaper hideung-inspirasi kulit anu nyorot ikon aplikasi anjeun.
Unduh Sadayana Wallpaper Geographic Nasional Sakaligus-wallpaper
  • wallpaper

Unduh Sadayana Wallpaper Geographic Nasional Sakaligus

National Geographic nawiskeun sababaraha poto wallpaper anu saé, kualitas profésional, tapi ngan ukur didownload ogé sacara individu. Upami anjeun sering ngalihkeun wallpaper, atanapi sapertos rupa latar, paréntah baris paréntah anu gampang ngajantenkeun sadayana. Geographic Nasional Nawarkeun Wallpaper Alam Anu Énggal Upami anjeun wallpaper junkie sareng pencinta alam, National Geographic's International… Pembaruan: Pamaké Windows, anjeun ayeuna tiasa ngalengkepan ieu kalayan kirang repot ngagunakeun Download Wallpaper NatGeo. Unduh N
Grab Mac OS X Salju Leopard's Wallpaper pikeun desktop anjeun-wallpaper
  • wallpaper

Grab Mac OS X Salju Leopard's Wallpaper pikeun desktop anjeun

Leungeunna sareng Mac OS X Salju Leopard (Pintonan Panungtun) Ngaronjatkeun ka Mac OS X Snow Leopard bakal ngarugikeun $ 29 pikeun pangguna Macan tutul ayeuna sareng moal kalebet… Pencét gambar leutik di handap pikeun sawangan anu hadé tina naon anu aya, tapi pencét tautan di handap pikeun undeuran ukuran pinuh tina blog UNEASYsilence. Nao
Ngaluarkeun Windows 7 Calon Wallpaper: internasional-wallpaper
  • wallpaper

Ngaluarkeun Windows 7 Calon Wallpaper: internasional

Kanada Britania Raya URANG ZA TUNGTUNG
Milarian Bébas Wallpaper Nganggo Fitur Anyar Téangan Google-wallpaper
  • wallpaper

Milarian Bébas Wallpaper Nganggo Fitur Anyar Téangan Google

Blog Sistem Sistem Google nyerat metode anu gancang sareng gampang pikeun ngagunakeun fitur pang anyarna dina Pilarian Gambar Google pikeun mendakan wallpaper anu hadé pikeun desktop anjeun. Milarian wallpaper anu saé gampang — ngetik dina istilah pamilarian anjeun, pilih jinis eusi ka poto, teras nganggo gampil Gunakeun ukuran ukuran desktop kuring pikeun ngeusian résolusi anu leres pikeun desktop anjeun. Ieu
Abstrak Parakan sareng Warna Spectrum Wallpaper-wallpaper
  • wallpaper

Abstrak Parakan sareng Warna Spectrum Wallpaper

Upami anjeun milari pésta warna anu abstrak pikeun ngiringan desktop anjeun, kumpulanna didieu kedah gaduh hal anu nangkep panon anjeun. Poto ku Thelma1. Luhureun dina desain blog Hongkiat, aranjeunna parantos duaan ngempelkeun wallpaper wallpaper anu warni pisan. Salah sahiji kumpulan 30 wallpaper dumasar kana spéktrum warna sareng sanésna 26 wallpaper dumasar kana topik saméméhna sareng abstraksi gaya aurora. Amp