https://twhack.com
Slider Image

virus

Virus Anyar: Awas Kanggo Goo.gl Link on Twitter-virus
  • virus

Virus Anyar: Awas Kanggo Goo.gl Link on Twitter

Pangguna Twitter, aya cacing anyar bade di sakitar. Waspada tina link Goo.gl anu goréng (sapertos anu digambar di luhur). Éta nyebarkeun nalika anjeun klik tautan ieu, ku kituna henteu kéngingkeun upami anjeun ningali tautan Goo.gl dina tweet sorangan. Jiga jelema bodo, kuring diklik salah sahiji tumbu ieu sareng URL mimiti ngarobah deui. T