https://twhack.com
Slider Image

videochat

Fring iPhone App Ngaroosan Telepon Video Luwih ti 3G ka Anu Dipasang Fring atanapi Skype-videochat
  • videochat

Fring iPhone App Ngaroosan Telepon Video Luwih ti 3G ka Anu Dipasang Fring atanapi Skype

Kuring ngan kungsi videochat liwat 3G sareng éta hal anu paling endah pisan anu kuring kantos kantos sadinten. Aya sababaraha lag, kualitas sora teu sampurna, sareng pidéo sakapeung pikaseurieun. Tapi kuring resep unggal menit éta. Naha kuring bungah kacida ngeunaan hal anu oléh-oléh basajan? Kusabab sakumaha kuring muja iPhone 4 kuring sareng fitur FaceTime na, kuring hate yén kuring kudu ngandelkeun Wi-Fi sareng ngan tiasa nelepon babaturan anu gaduh iPhone 4 alat. Tapi