https://twhack.com
Slider Image

url

Rdd.me mangrupikeun URL pondok anu bisa dibaca-url
  • url

Rdd.me mangrupikeun URL pondok anu bisa dibaca

Kumaha éta jalanna? Nalika anjeun ngetik URL artikel atanapi postingan blog, tibatan ngahasilkeun pointer anu cekap ka alamat anu disayogikeun, Rdd.me bakal nyiptakeun sareng ngarahkeun anjeun ka kaca anyar. Halaman anyar ieu, giliran, ngasongkeun eusi halaman kahiji, ngaleungitkeun iklan anu ngaganggu sareng bit ekstrim, sareng restyles naon anu tetep dina format anu minimal, gampang dibaca.
URL Goo.gl Shortener Nambahkeun Niron Nyaring, Kontrol Dashboard Langkung Saé-url
  • url

URL Goo.gl Shortener Nambahkeun Niron Nyaring, Kontrol Dashboard Langkung Saé

Goo.gl, layanan pondok URL anu diluncurkeun ku Google dina akhir taun 2010, teu janten gampang dianggo salaku bit.ly atanapi anu sanés, tapi aya waé. Ladenan ayeuna nawiskeun nyontoan clipboard langkung gampang, kontrol langkung hadé ti link anyar, sareng cidra tina laten sareng konsistensi anu langkung saé. Di
Dipendekkeun URL tina Alamat Bar anjeun-url
  • url

Dipendekkeun URL tina Alamat Bar anjeun

Aya seueur ekstensi sareng bookmarklet anu nyiptakeun tautan anu disingkat tina URL anu panjang, tapi jasa bit.ly sareng j.mp henteu kedah diayan. Tambihkeunana nganggo slash sateuacan URL di alamat alamat anjeun, tur anjeun saé langkung saé. Penyokong wéb PR, Steve Rubel ngabagi tip ieu, langsung ti manajemén bit.ly,
Jieun Goo.gl Shortlink Tanpa Google Toolbar-url
  • url

Jieun Goo.gl Shortlink Tanpa Google Toolbar

Geez, Google kersa hoyong anjeun masang toolbarna, henteu? Aranjeunna biasana ngenalkeun fitur wéb énggal, sapertos URL pondok goo.gl, janten heula, ninggalkeun pamekar hoyong terang eksekusi non-toolbar. Kabeneran, a webapp sareng Chrome extension aya di dinya. Inspirasi Digital nunjukkeun kami ka arah halaman wéb anu ngaluncurkeun URL goo.gl
URL Tooltip Ngaléngkah Info Mouseover ka Kursor-url
  • url

URL Tooltip Ngaléngkah Info Mouseover ka Kursor

Firefox: Upami anjeun badé kéngingkeun kéngingkeun layar perumahan, jembar rohangan anu sanés-leutik kedah dipilampah ku panggampangna pikabitaeun. Entong kabeureunkeun inpormasi pikeun leungit inpormasi URL mouseover anjeun balik; masang URL Alat. URL Tooltips mangrupikeun Firefox tambahan anu gampang. Sa
Untiny Kéngingkeun Tujuan URL Dipendek-url
  • url

Untiny Kéngingkeun Tujuan URL Dipendek

URL anu disingkat henteu bakal dileungitkeun waé. Nyiptakeun sareng ngabagi aranjeunna gampang, tapi pratinjau dimana aranjeunna nuju anjeun ilaharna butuh tambihan atanapi software. Lebetkeun webapp Untiny nganggo gancang copy-paste atanapi URL tweak solution, sareng seueur alat pembantu pilihan. Siga anu disebatkeun dina TinyURL Decoder, Untiny nyerep URL asli tina anu disingget, ngababarakeun dimana waé anjeun nuju ka.
Saham Smub.it sareng Toko Toko sareng URL Tweak-url
  • url

Saham Smub.it sareng Toko Toko sareng URL Tweak

Ladenan mobile Smub.it nyandak alamat wéb anu anjeun lakukeun saatos URLna, sapertos smub.it/http://lifehacker.com , sareng nyayogikeun tautan tina tautan ka email, Twitter, tetengger anu pikaresepeun, atanapi anu sanésna bagikeun tina ponsel sareng wéb panyungsi. Saenipun, Smub.it hoyong anjeun ngadaptar sareng tetep lebet lebet, janten anjeun henteu kedah lebet nami sandi sareng kredensial pikeun idéntitas layanan ngabagi dina gridna nalika anjeun aya. Sa
TinyURL alamat dina sagala aplikasi sareng potong kompas keyboard-url
  • url

TinyURL alamat dina sagala aplikasi sareng potong kompas keyboard

Mac hungkul: Pamekar Rachel Blackman parantos nyiptakeun sababaraha jasa TinyURL pikeun ménu jasa Mac anjeun anu bakal ngagentos URL anu dipilih nganggo versi TinyURLed alamat atanapi nempatkeun TinyURL dina clipboard anjeun. Éta hartosna upami anjeun nyasabkeun sareng propensity ngaganggu Mail pikeun ngarobih URL panjang, atanapi anjeun sapertos link saeutik, anjeun tiasa ngajalankeun jasa ieu dina aplikasi Cocoa (anu hanjakalna hartosna teu aya Firefox, tapi sesa sésana) dina sistem anjeun . S