https://twhack.com
Slider Image

Ngarobihkeun Chumby janten Router Wireless 3G Pribadi

Upami anjeun resep ngahiburkeun pidéo ka Chumby anjeun, anjeun tiasa resep dina ieu hack basajan pikeun ngahurungkeun kana jalur nirkabel 3G.

Gambar leutik gambar
Anggo Chumby nganggo Monitor éksternal

Upami anjeun resep Chumby anjeun - komputer anu ramah widget leutik - tapi harepan anjeun tiasa lebet kana langkung ageung…

Bunnie Studios, tempat anu sami anu nunjukkeun kami kumaha nambihan kaluaran komposit ka hiji Chumby balik deui sareng tutorial anyar ngeunaan cara ngahurungkeun Chumby anjeun ka router nirkabel anu kaset kana kakuatan jaringan data sélulér 3G. Anjeun peryogi Chumby, USB dongle pikeun jaringan nirkabel anjeun gaduh rencana data sareng, sareng sababaraha menit pikeun ngaktipkeun Chumby salaku router. Anjeun teu kedah ngalakukeun naon-naon pikeun pangeboran, peretas kernel, atanapi nanaon-void. Turutan petunjuk ieu pikeun ngaktipkeun endog éaster:

1. Colokkeun dina kartu 3G anjeun.
2. Pindah ka layar Config Network ku mencét tombol luhur, angkat kana Setélan, teras ngetok dina Network.
3. Pilih "Damel sambungan anyar", pencét OK, sareng tunggu scan kanggo waktosna kaluar.
4. Pilih "Lain"
5. Lebetkeun 3G salaku nami aksés aksés. Kedah ngagaduhan modal G kanggo éta pikeun digawekeun.
6. Tungguan scan salajengna pikeun waktos kaluar.
7. Pilih "Manual".
8. Ketok "OK" pikeun milih Euweuh ogé jinis enkripsi.
9. Ketok "OK" pikeun milih alokasi IP Otomatis.
10. Ketok "OK" pikeun ngonfirmasi setélan sareng nyambung ka jaringan

Didatangan petunjuk lengkep di tautan di handap pikeun seueur tip sareng trik. Gaduh hack hardware favorit-pakait sareng Chumby-atanapi upami teu ngabagi? Hayu urang ngadangukeun ngeunaan éta dina koméntar.

Jieun router 3G Anjeun sorangan [Bunnie Studios via Make]