https://twhack.com
Slider Image

truecrypt

Update Situs Wéb TrueCrypt nganggo Peringatan Anu Lingsir, Rincian Henteu dikenal-truecrypt
  • truecrypt

Update Situs Wéb TrueCrypt nganggo Peringatan Anu Lingsir, Rincian Henteu dikenal

TrueCrypt, salah sahiji alat enkripsi file karesep urang, ngarobih halamanna janten peringatan yén alat éta henteu aman, sareng pituduh anu lengkep ngeunaan kumaha carana mindahkeun data énkripsi anjeun ka BitLocker. Pembaruan parantos muncul ayeuna, sareng bari urang henteu acan tiasa mastikeun yén éta otentik, éta badai parangkat badai kaamanan, dina Hacker News, sareng di Ars Technica. Sana