https://twhack.com
Slider Image

Waktos Kabar Warner Nyangking Wi-Fi Gratis kanggo Pelanggan di NY

Waktos Warner Cable nembé ngumumkeun yén pangguna jasa internét Jalan Runner na ayeuna ngagaduhan aksés ka hotspot nirkabelna di sapanjang NYC.

Waktos NYC Wewangian Wewengkon dina ayeuna ngenalkeun jasa Wi-Fi Time Warner kabel, masihan jutaan nasabah Jalan Runner lokal anu ngagaduhan jutaan sambungan internét tanpa kabel gancang sareng gratis di sababaraha lokasi di daérah NYC. Ngaliwatan kerjasama sareng kabel kabel, palanggan Time Warner Cable ogé bakal ngagaduhan aksés kana rébuan lokasi WiFi Optimum sapanjang daérah jasa Cablevision. Waktos Warner Cable Wi-Fi ayeuna sayogi di sababaraha zona Wi-Fi di Manhattan sareng Queens, kalebet sababaraha taman sareng sababaraha platform Railway Long Island sareng tempat parkir masing-masing di daérah jasa perusahaan.

Wartosna upami anjeun mangrupikeun pangguna Time Warner sareng cicing di daérah NYC. Upami anjeun mangrupikeun pangguna TWC sareng henteu — saé, muga-muga ieu mangrupikeun panawaran anu aranjeunna mimiti kaluar. [PRWeb via Gizmodo]

Gambar leutik gambar
Wi-Fi Gratis Di NY pikeun Pamaké Sadaya runner Jalan

Waktos Warner Cable parantos dibuka hotspot Wi-Fi di tempat umum di sakumna New York pikeun sadaya Jalanna…

Maca deui Maca