https://twhack.com
Slider Image

pajeg

Tingali Sakumaha Rencana Pajak Présidén Calon Présidén mangaruhan Anjeun sareng Alat ieu-pajeg
  • pajeg

Tingali Sakumaha Rencana Pajak Présidén Calon Présidén mangaruhan Anjeun sareng Alat ieu

Nyaho kawijakan sareng jabatan calon présidén penting pikeun jadi pamilih anu édisi, khususna nalika pendirianna tiasa gaduh dampak finansial anu saé pikeun anjeun upami aranjeunna kapilih. Kalkulator ieu nunjukkeun anjeun sabaraha rencana pajeg calon tiasa mangaruhan anjeun. Kalkulatorna, ti Vox sareng Pusat Kisaran Pajak, nganggo panghasilan hipotétis (sareng petikan hipotétis ku Kongrés pikeun ngajukeun rencana pajeg maranéhanana) pikeun nunjukkeun anjeun kumaha rencanaana bakal dampak anjeun. Pikeun
Anjeun tiasa nungtut pasangan anjeun salaku tanggungan On Pajeg Anjeun Sanaos Anjeun Upami Henteu Kawin-pajeg
  • pajeg

Anjeun tiasa nungtut pasangan anjeun salaku tanggungan On Pajeg Anjeun Sanaos Anjeun Upami Henteu Kawin

Anjeun tos terang anjeun tiasa ngaku anak atanapi kulawarga sanés salaku tanggungan pajeg anjeun, tapi anjeun henteu sadar yén anjeun tiasa ngaku pasangan anjeun sanaos henteu kawin. Najongna nyaeta anjeun kedah ngadukung aranjeunna, atanapi parantos ngadukung aranjeunna salaku bagian anu hadé dina sataun. A
Toko sakitar, Seueur jasa Ngeusian Pajak Online Anu Ngadadak Harga Hargana-pajeg
  • pajeg

Toko sakitar, Seueur jasa Ngeusian Pajak Online Anu Ngadadak Harga Hargana

Ngejakeun pajeg anjeun ASAP ngajagi diri anjeun ngalawan maling maling identitas pajak, tapi éta ogé ngajagi anjeun ngalawan harga anu langkung luhur tina jasa filing pajak online milarian sababaraha dolar tambahan. Nalika anjeun caket ka wates anu kedah dianggo, seueur jasa ieu ngumpulkeun hargana pikeun ngamangpaatkeun rurusuhan anjeun.
Pitunjuk Visual pikeun Ngidentipikasi Penipuan Pajak sareng Panipuan-pajeg
  • pajeg

Pitunjuk Visual pikeun Ngidentipikasi Penipuan Pajak sareng Panipuan

Ciri umum tina Scam Pajak IRS Usum pajak dina rame, hartosna panipuan IRS langkung seueur. Penipuan ieu parantos janten langkung… Duanana pituduh ieu sareng NIP's Planet Money nunjukkeun yén scammers ieu sering ngagunakeun kasieun atanapi panik anjeun pikeun ngamanipulasi anjeun kana masihan aranjeunna inpormasi pribadi atanapi artos. K
Candak Kauntungan tina Pangubaran Médis-Dedactible Pajak Méméh sateuacan Tamat-pajeg
  • pajeg

Candak Kauntungan tina Pangubaran Médis-Dedactible Pajak Méméh sateuacan Tamat

Nalika sataun parantos tungtungna, aya seueur anu tiasa anjeun ayeuna pikeun maksimalkeun pajeg anjeun, kalebet kaleungitan dina biaya médis pangmayaran anu tiasa diréduksi di menit kamari. Kedah mesen kacamata atanapi huntu anyar dibersihkeun? Tingali upami anjeun tiasa ngerepkeun éta sateuacan Poé Taun Anyar. Sa
PSA: Anjeun Bisa Ngaleungitkeun Bayaran Pajak Anjeun Upami Pinjaman Siswa Anjeun Dipangaruhan Akang-pajeg
  • pajeg

PSA: Anjeun Bisa Ngaleungitkeun Bayaran Pajak Anjeun Upami Pinjaman Siswa Anjeun Dipangaruhan Akang

Upami anjeun ngagaduhan pinjaman mahasiswa anu sacara standar, Dinas Pendidikan tiasa nuntut tambihan pajeg anjeun pikeun ngabantosan pamayaranana. Sateuacan anjeun ngadamel rencana pangiriman pajeg anjeun, pastikeun anjeun leres-leres kéngingkeun éta. Naon Anjeun Ka Naha Ku Ngulangkeun Pajak Anjeun?
AARP's Tax-Aide Tawarkeun Bantuan Pajak In-Orang Gratis-pajeg
  • pajeg

AARP's Tax-Aide Tawarkeun Bantuan Pajak In-Orang Gratis

Program bantuan pajak bébas AARP cocog sareng sukarelawan sareng panghasilan rendah sareng pertengahan anu peryogi bantosan pajegna. Pangalusna sadaya, éta terbuka pikeun jalma sadayana umur. Program Tax-Aide museurkeun kana pajeg pajeg sederhana, janten ngan ukur nganggo éta upami anjeun mikir filing anjeun moal sesah teuing — sapertos gaduh panghasilan investasi. Tan
Naon Anu Kedah dilakukeun Nalika IRS Peryogikeun Séntrékeun Idéntitas anjeun-pajeg
  • pajeg

Naon Anu Kedah dilakukeun Nalika IRS Peryogikeun Séntrékeun Idéntitas anjeun

Upami IRS kedah ngahubungan anjeun kusabab aranjeunna hariwang ngeunaan maling identitas (atanapi anjeun parantos ngalaporkeun laporan yén idéntitas anjeun parantos dipaling), ieu mangrupikeun anu anjeun kedah terang, sareng ieu kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta. Upami IRS kedah pariksa idéntitas anjeun, aranjeunna bakal ngirimkeun anjeun serat 5071C. An
Naon anu Sadérék Upami Anjeun Leungit Bentuk Pajak 1099-pajeg
  • pajeg

Naon anu Sadérék Upami Anjeun Leungit Bentuk Pajak 1099

Unggal taun sakitar waktos ayeuna, freelancer ditarik ku Bentuk 1099 sahingga tiasa ngalaporkeun panghasilanna ka IRS. Tapi kumaha upami salah anjeun ngarep-ngarep henteu pernah sumping? Saran Forbes: Tong nyuhunkeunana. Anjeun kedah tetep ngalaporkeun jumlah anu anjeun hasil dina uihkeun pajak anjeun (gagal ngalakukeun éta kamungkinan bakal memicu Inok), tapi henteu nyungkeun formulir ti éta anu mayar.
Tahu Upami Sato Anjeun Sobat Pajak-pajeg
  • pajeg

Tahu Upami Sato Anjeun Sobat Pajak

Pets mangrupikeun sahabat anu hébat dina kahirupan urang sapopoé, tapi awis. Dina kaayaan terbatas, anjeun tiasa nampi artos kaluarkeun pajak anjeun sareng aranjeunna. SmartAsset daptar sababaraha kaayaan dimana anjeun tiasa ngadamel klaim. Urang parantos ngobrol ngeunaan kauntungan pikeun ngokolakeun sato sateuacanna.
Kunaon Ngagalikeun Balik Pajak Anu Henteu Kuat sapertos Anu Anjeun Pikir-pajeg
  • pajeg

Kunaon Ngagalikeun Balik Pajak Anu Henteu Kuat sapertos Anu Anjeun Pikir

Buka www.washingtonpost.com Usum pajak tos aya di dieu, sareng bari langkung raoseun ngabuka cek pamayaran mundur ageung, anjeun henteu kéngingkeun ngabalikeun duit anu ageung. Washington Post ngécéskeun naon sababna dina pidéo ieu - ngagunakeun Peeps salaku conto. Dasarna, nalika anjeun nampi ngabalikeun duit, pamaréntah masihan anjeun artos yén anjeun henteu ngahutang pajak, tapi mayar waé. Hanja
Kéngingkeun Shredding Dokumén Gratis (Tambihan Gratis Kénya Gratis) kanggo Poé Pajak-pajeg
  • pajeg

Kéngingkeun Shredding Dokumén Gratis (Tambihan Gratis Kénya Gratis) kanggo Poé Pajak

Dina dinten anjeun nyayogikeun sakedik artos anjeun anu keras ka pamaréntah, sajumlah usaha hoyong masihan sakedik lega ku nawiskeun barang gratis. Dealnews ngagaduhan daptar sadaya freebies anu anjeun tiasa ngarepkeun. Ieu conto: Kantor Depot bakal ngantep anjeun ngiringan lima pon kanggo dokumén résolusi anjeun gratis salami 29 April. H
Tips Pajak Tujuh Tujuh Taun Anjeun Bisa Henteu Ngartos-pajeg
  • pajeg

Tips Pajak Tujuh Tujuh Taun Anjeun Bisa Henteu Ngartos

Katuhu saatos waktos anu paling ngajentul sataun sumping usum favorit urang sadayana: usum pajeg. Upami anjeun biasana ngahindarkeun mikir ngeunaan pajeg dugi ka tanggal 1 Januari, anjeun tiasa leungit dina kasempetan pikeun ngahémat artos sakedik. Numutkeun sababaraha ahli pajeg, ayeuna mangrupikeun waktos kanggo ngalakukeun aksi menit-akhirna upami anjeun badé ngirangan tagihan pajak anjeun dina bulan April.
Salapan Smart (and Fun) Hirup Pikeun Ngaleungitkeun Kana Pajak Anjeun-pajeg
  • pajeg

Salapan Smart (and Fun) Hirup Pikeun Ngaleungitkeun Kana Pajak Anjeun

Poé pajeg dinten ieu, sareng ngabalikeun duit rata-rata taun ieu namung sahandapeun $ 3000. Sanaos anjeun henteu acan ngirimkeun (naon anu anjeun ngantosan?) Waktuna pikeun mikir ngeunaan naon anu kudu dilakukeun sareng kas anu Paman Sam ngahutang anjeun balik taun ieu. Urang parantos ngobrol ngeunaan perobihan anu anjeun tiasa dilakukeun pikeun ngaungkeun artos atanapi meunang ngabalikeun duit pajeg anu langkung ageung, tapi upami anjeun ngarepkeun pembayaran balik pajak anjeun unggal taun, ieu mangrupikeun sababaraha cara anu pinter (senang-senang!
Faktor dina Biaya Raékan sateuacan Masihan Pajak panghasilan ka Kartu Kredit Anjeun-pajeg
  • pajeg

Faktor dina Biaya Raékan sateuacan Masihan Pajak panghasilan ka Kartu Kredit Anjeun

Kalayan usum pajak samentawis, anjeun tiasa sumping kana kacindekan anjeun ngahutang pamaréntahan sakedik artos. Upami anjeun mikirkeun ngecas dina kartu kiridit anjeun, Smart Money nunjukkeun pemikiran kana biaya genah anu sering diabaikan sateuacan mayar. Biaya genah mangrupikeun biaya pedagang anu biasana teu katingali di pangecér.
Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén Mésér Anjeun tiasa Tulis Pareuman-pajeg
  • pajeg

Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén Mésér Anjeun tiasa Tulis Pareuman

Upami anjeun ngan sakadar ngintunkeun tawaran anu hadé pikeun barang Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén éta sanés hartosna tabunganana di dinya. Lamun anjeun boga usaha leutik atanapi anjeun mésér hal anu tiasa ngabantosan padamelan anjeun, anjeun tiasa nyerat sababaraha anu ngagaleuh. Téhnologi Digunakeun pikeun Bisnis Upami anjeun mésér tablet, komputer, panyitip atanapi naon waé anu anjeun anggo sacara éksklusif pikeun damel, anjeun tiasa nyerat sadaya. Upami anjeun
Duit Ngaléngkah Sadérék Ayeuna Kedah Dipayun Kurang di Pajak (atanapi Meunangkeun Bayaran Balik langkung ageung) Taun payun-pajeg
  • pajeg

Duit Ngaléngkah Sadérék Ayeuna Kedah Dipayun Kurang di Pajak (atanapi Meunangkeun Bayaran Balik langkung ageung) Taun payun

Sababaraha urang resep mikirkeun pajak, khususna lamun urang tiasa mikir ngeunaan spiro balanja liburan sareng pesta, tapi sababaraha taktik kauangan pinter ayeuna tiasa mayar gedé dina sababaraha bulan. Waktu deukeut anu gancang, sanajan. Sateuacan 31 Désémber, cobaan ieu trik nyimpen hemat ahir taun. S
Biaya Nyiapkeun Pajak sareng jasa Dibandingkeun-pajeg
  • pajeg

Biaya Nyiapkeun Pajak sareng jasa Dibandingkeun

Pajeg disababkeun di dieu di AS dina mung langkung sasih (deadline Federal parantos dipindahkeun ka 18 April taun ieu). Manuk mimiti parantos ngajukeun, tapi upami anjeun sanés diantara grup éta, anjeun tiasa balanja kanggo pangiriman biaya anu pangsaéna. Blog kauangan pribadi Entuk Rich Slowly laun seueur pilihan anjeun anu béda sareng dibandingkeun ku harga, dina bentuk chart. Ét
Pangeluaran Milarian Proyék Anjeun tiasa Singkir tina Pajak Anjeun-pajeg
  • pajeg

Pangeluaran Milarian Proyék Anjeun tiasa Singkir tina Pajak Anjeun

Upami anjeun nyéépkeun waktos milarian padamelan dina taun 2010, sareng éta sanés waktos anjeun ngalampahkeunana, lacak tagihan telepon anjeun, biaya perjalanan, kaanggotaan situs milarian, sareng perbelanjaan sanés. Anjeun tiasa nyerat aranjeunna, kalayan sababaraha éntitas. Gambar via deanmeyersnet. Blog
Sadar Émbaran Gendor Mulang Pajak Pikeun Ngaleungitkeun Resiko Inok Anjeun-pajeg
  • pajeg

Sadar Émbaran Gendor Mulang Pajak Pikeun Ngaleungitkeun Resiko Inok Anjeun

Teu aya anu hoyong perhatian tina Mata Sauron IRS sacara. Nyaho naon anu naékkeun bandéra beureum dina mulang pajak tiasa ngabantosan anjeun ngarobih audit sareng disiapkeun tambahan dina kagiatan anu diaudit. Poto ku tosaytheleast. Saliwat di situs kauangan Bargaineering aranjeunna parantos nyorot tujuh hal anu tiasa nyababkeun IRS ngejar balik pajeg anjeun langkung raket.