" "
https://twhack.com
Slider Image

supermoon

Ningali Supermoon: Tip sareng Trik-supermoon
  • supermoon

Ningali Supermoon: Tip sareng Trik

"Supermoon" parantos dugi ka ayeuna dina 3 PM Waktos standar Wétan nalika bulan ngorbankeun bumi anu caket ka bumi ti éta parantos aya dina 18 taun. Pandangan wengi ayeuna janten rapi kusabab perigee bulan, titik anu paling caket dina siklus orbitna ka bumi, alignal dina sajam dugi ka bulan purnama.