https://twhack.com
Slider Image

kakuatan

Nguatkeun cengkraman Anjeun Sareng Olahraga Jari Jari Kuat Lama Ieu-kakuatan
  • kakuatan

Nguatkeun cengkraman Anjeun Sareng Olahraga Jari Jari Kuat Lama Ieu

Upami anjeun badé ningkatkeun kakuatan cengkraman anjeun, latihan ramo ieu pasti bakal ngajantenkeun sasalaman. Sadaya anu anjeun butuhkeun nyaéta buku anu beurat. Pikeun kéngingkeun otot leungeun anjeun damel, Brett sareng Kate McKay di The Art of Manility nyarankeun anjeun nyobian sababaraha latihan buku anu kuat buku gaya angkat. T