https://twhack.com
Slider Image

step by step

Kumaha Cara Nyetél Mesin Deui Pikeun Balikkeun ka Komputer Windows anu Jaringan-step by step
  • step by step

Kumaha Cara Nyetél Mesin Deui Pikeun Balikkeun ka Komputer Windows anu Jaringan

Kuring ngagaduhan laptop Mac sareng desktop Windows, sareng desktop Windows abdi gaduh harddét gedé anu kuat pikeun ngemutan kanggo dianggo kanggo backup waktos Time Machine kuring. Ieu kumaha nyetél éta. UPDATE: Kanggo versi anu langkung gampang, langkung seueur, pariksa petunjuk ieu Cara anu Langkung Leres Cara Nyetél Mesin Waktos kanggo Nyadangkeun kana Komputer Windows anu Network Minggu kamari kuring detil kumaha nyetél cadangan Mesin Waktos kana komputer Windows anu networked… Catatan: Kuring ngahutang léngkah penting pikeun prosés ieu (paréntah Terminal) ka pos blog ieu ti 2008. Proses i
Kumaha Ngaksés Hulu sareng Layanan Amérika Serikat-sanés anu Nganggo cumi-step by step
  • step by step

Kumaha Ngaksés Hulu sareng Layanan Amérika Serikat-sanés anu Nganggo cumi

Kami parantos nyertakeun sababaraha cara pikeun ngaksés barang-barang anu dipeungpeuk dina wéb, tapi paling proxies gratis henteu masalah; nyaéta, aranjeunna turun, sareng aranjeunna lambat. Lifehacker AU ngajelaskeun kumaha nyetél proksi Squid dina server anjeun sorangan pikeun nyingkahan masalah éta. 10
Kumaha Ka Bypass Firefox 4.0 Beta Henteu Cocog sareng Tambih Kasalahan sareng Masang Ekstensi Sakumaha-step by step
  • step by step

Kumaha Ka Bypass Firefox 4.0 Beta Henteu Cocog sareng Tambih Kasalahan sareng Masang Ekstensi Sakumaha

Béta Firefox pang anyarna anu langkung saé, kalayan tab di luhur, sareng menu énggal anu siga anu sapertos Opera. Énis pisan, dugi ka cobian masang ekstensi anu henteu acan parantos diénggalan. Kieu kumaha maksa aranjeunna damel. Mimiti Tingali dina Firefox Ningkat sareng Disusun ulang 4 Windows / Mac / Linux: Mozilla ayeuna dileupaskeun heula béta ngawangun Firefox 4, lengkep sareng anu anyar… Ieu pesen kasalahan anu kami bahas: Catetan samping: badé nguji béta énggal pikeun diri anjeun? Sirah ka
Data Pulihkeun sapertos Ahli Forensics Nganggo CD Live Ubuntu-step by step
  • step by step

Data Pulihkeun sapertos Ahli Forensics Nganggo CD Live Ubuntu

Seueur utilitas tiasa pulih file anu ngahapus, tapi kumaha upami anjeun teu tiasa boot komputer, atanapi sadayana drive parantos diformat? Kieu kumaha cara ngagali jero sareng pulih file anu paling heureut dihapus, atanapi bahkan sadayana partitions. Kami parantos nembongkeun ka cara anu gampang pikeun ngabéréskeun file anu teu dihaja dihapus, bahkan ku cara anu saderhana anu tiasa dilakukeun tina CD Live Ubuntu, tapi pikeun hard disk anu parah rusak, éta metode éta henteu bakal motong éta. Din
Kaduruk disk anu langkung dipercaya jeung QuickPar-step by step
  • step by step

Kaduruk disk anu langkung dipercaya jeung QuickPar

Reader ST manggihan yén CD cadangan data sepuh anjeunna parantos dibakar, janten henteu acan dibaca, janten ayeuna anjeunna nganggo QuickPar pikeun ngajantenkeun data disk sareng badé bad. Ieu kumaha anjeunna ngalakukeun. ST nyerat: Kuring ngagaduhan sababaraha cakram dibakar taun ka tukang sareng cikénéh kuring mendakan éta henteu tiasa dibaca 100%. Kur
Nyepetkeun Pamasangan Vista Anjeun sareng vLite dina Flash Drive-step by step
  • step by step

Nyepetkeun Pamasangan Vista Anjeun sareng vLite dina Flash Drive

Kadang cara anu paling épék pikeun ngabersihan Windows nyaéta ngan saukur ngusapkeun hard drive anjeun sareng mimitian deui ku pamasangan deui anu seger, sareng prosésna tiasa lami sareng henteu kentel-kecuali anjeun terang jalanna. Installers Power Windows parantos terang ngeunaan hilir nganggo nLite pikeun XP sareng nganggo vLite pikeun Windows Vista pikeun ngiringan disk pamasangan anjeun pikeun ngan ukur kabutuhan bulistir sareng nyepetkeun prosés. Upa
Ngawangun Tembok Poto Kawat Anjeun Nyalira-step by step
  • step by step

Ngawangun Tembok Poto Kawat Anjeun Nyalira

Salah sahiji kamar di tempat anu anyar kuring ngagaduhan témbok bodas bérés anu nembé nangis pikeun sababaraha pupuk anu kreatif - janten bersenjata sareng tulisan Lifehacker ieu saméméhna dina témbok témbok poto DIY sareng sababaraha ideu kumaha cara ngarobih pikeun raos kuring sorangan, Kuring teraskeun teras ngadamel témbok poto anu murah, gampang dikonfigurasi. Pikeun
Jott Jalan Anjeun Pikeun EverNote Bliss-step by step
  • step by step

Jott Jalan Anjeun Pikeun EverNote Bliss

Redaktur: Nalika anjeun kaluar-énggal sareng mikirkeun hal anu anjeun hoyong émut, anjeun tiasa ngantunkeun diri anjeun ngagaduhan suratsami anu engkéna kedahna, atanapi anjeun tiasa nganggo jasa transkripsi sora Jott. Kami parantos nyertakeun seueur cara pikeun ngajantenkeun telepon sareng Jott, tapi dinten panulis tamu ieu, Brad Isaac ngagaduhan anu énggal: kumaha nambihan ka aplikasi EverNote sareng Jott. Ké
Ngaronjatkeun Mac OS X ka Macan-step by step
  • step by step

Ngaronjatkeun Mac OS X ka Macan

Waktuna parantos sumping. Sababaraha bulan anjeun nyalira pikeun sababaraha kaos anu pikaresepeun anu Apple ngajanjikeun pikeun nganteurkeun sareng Leopard, sareng ayeuna anjeun parantos dipasang DVD, anjeun parantos siap ningkatkeun pamutahiran ka Mac OS X 10.5. Mungkin anjeun parantos nyiapkeun Mac anjeun pikeun Macan tutul, sahingga anu tinggaleun aya pamutahiran
Bagikeun Printer dina Jaringan Utama anjeun-step by step
  • step by step

Bagikeun Printer dina Jaringan Utama anjeun

Anjeun nuju damel dokumen dina laptop di ruang tamu sareng anjeun badé nyitak — kecuali éta printer dina kantor imah. Ngabagikeun printer anu dihubungkeun ka PC dina jaringan asal anjeun sareng nyitak tina komputer mana waé, bahkan liwat sambungan nirkabel, angin ngahiliwir. Naha anjeun hoyong nyitak tina Mac atanapi PC anu sanés, ieu kumaha carana ngabagi hiji printer tunggal kanggo dianggo ku komputer di jaringan asal anjeun. Léng