" "
https://twhack.com
Slider Image

salju

Pilih Jenis Jenis Salju Salju Pikeun Unggal Situasi Kalayan Video ieu-salju
  • salju

Pilih Jenis Jenis Salju Salju Pikeun Unggal Situasi Kalayan Video ieu

A sekop téh sekop, nya? Kumaha rumit salju nyasut? Sakumaha video ieu ti Consumer Reports nunjukkeun, alat anu béda langkung saé pikeun kaayaan anu béda. Upami anjeun cicing di daérah anu nuju seueur salju (halo dasarna santai laut Wétan), gaduh salju séhat anu leres tiasa hartosna bédana. Video di luhur ti Laporan konsumen nunjukkeun lima gaya salju sekop anu pangsaéna sareng, langkung penting pisan, tugas anu aranjeunna paling cocog. Candak