https://twhack.com
Slider Image

sketsa

Ngamutahirkeun Skitch sareng Anétasi Neater, Potret Potret Langkung Luhur, sareng seueur deui-sketsa
  • sketsa

Ngamutahirkeun Skitch sareng Anétasi Neater, Potret Potret Langkung Luhur, sareng seueur deui

OS X: Evernote parantos ngapdet alat screengrabbing sareng alat anotasi gambar na, Skitch, kalayan anotasi langkung tepat, kanvas laras, sareng perbaikan sanésna. Sakumaha gambar di luhur nunjukkeun, anjeun ayeuna tiasa ngagambar garis anu tepat dina sudut 45-gelar sareng nyiptakeun kuadrat sareng bunderan anu sampurna ku nahan tombol Shift nalika ngagambar.
Skitch Nambihan Prangko Anyar kanggo Panyambutan Segera sareng Anokasi PDF-sketsa
  • sketsa

Skitch Nambihan Prangko Anyar kanggo Panyambutan Segera sareng Anokasi PDF

Mac / iOS: Alat anotasi gambar Evernote basajan, Skitch, ngagaduhan pembutuan ayeuna anu nambihan dua fitur anotasi anyar anu matak ngagampangkeun réspon gancang. Fitur anyar anu munggaran, Perangko, nambihan kamampuan gancang nambihan sentimen sederhana sapertos, "Leres, " "Henteu, " atanapi "Sampurna" kana gambar anu gaduh gambar sareng sakedik téks.
Ngamut Ngamutahirkeun Mac sareng Snaps Screen Timed, Kustomisasi Anyar, sareng seueur deui-sketsa
  • sketsa

Ngamut Ngamutahirkeun Mac sareng Snaps Screen Timed, Kustomisasi Anyar, sareng seueur deui

OS X: Alat ngagambar layar Skitch parantos parantos diénggalan ku sababaraha fitur anyar, kalebet screenshot anu diperyogikeun pisan diperyogikeun (fitur anu aya dina Skitch 1.0 tapi dipiceun ku update terakhir), gaya adat, sareng seueur fitur ngabagi. Jentre layar anu aya waktos masihan anjeun undakan lima detik saencan wilayah kasebut direbut.
Skitch Evernote sumping ka iPhone nganggo Anotasi Gambar Gampang, Catetan, sareng Peta-sketsa
  • sketsa

Skitch Evernote sumping ka iPhone nganggo Anotasi Gambar Gampang, Catetan, sareng Peta

iPhone: Evernote parantos ngaluarkeun pembaruan kanggo alat perésipén gambar anu kasohor, Skitch, anu ngalebetkeun desain anyar pikeun klien Mac sareng iPad na, ogé versi iPhone anyar. Nalika versi iPad sareng Mac nampi pamutahiran anu saé sareng pamirasan visual, versi iPhone mangrupikeun énggal. Dua
Skitch pikeun Android nambihan Anotasi Peta, Kartu SD Ngajimat, sareng seueur deui-sketsa
  • sketsa

Skitch pikeun Android nambihan Anotasi Peta, Kartu SD Ngajimat, sareng seueur deui

Android: Poto-poto sareng aplikasi annotation Skitch parantos nambihan fitur anyar anu ngamungkinkeun anjeun annotate peta sareng ngirim ka babaturan anjeun-sampurna pikeun masihan arah atanapi nunjukkeun lokasi khusus sareng pesen gambar. Screen-Grabbing Mac App Skitch Ayeuna Gratis, Ogé Sayogi salaku Android App Mac / Android: Skitch, salah sahiji alat néwak layar anu paling populer, nuju ayeuna dianggo ku perusahaan… Pikeun make fitur anyar, mung ketok ikon peta dina layar utama Skitch, teras anjeun bakal dibawa ka peta. An