https://twhack.com
Slider Image

isin

Prakték Kaluar Nalika Patok Itung-isin
  • isin

Prakték Kaluar Nalika Patok Itung

Anjeun meureun isin; anjeun moal matak karismatik teuing. Tapi anjeun teu hartosna janten cara anu. Kaahlian sosial mangrupikeun nyaéta: keterampilan. Aranjeunna tiasa diajar sareng diasah. Diajar janten langkung kaluar kalayan ngalaksanakeun nalika patok rendah. Kami parantos nyarios ka anjeun sateuacan yén isin nyaéta kabiasaan ngan. K
Kumaha Salamet Partéi Nalika Anjeun Henteu Saha Saha-isin
  • isin

Kumaha Salamet Partéi Nalika Anjeun Henteu Saha Saha

Pihak anu sakuduna janten pikaresepeun, sanés pikasieuneun — tapi rék ngamimitian paguneman di kamar anu pinuh ku jumlah urang asing tiasa diganggu. Teu sieun, sanaos: nganggo trik anu leres, anjeun henteu ngan ukur bisa salamet, tapi saleresna teras mikaresep diri. Kami parantos nyarios cara salamet pésta salaku introvert. Nan
Kumaha Kuring Luhureun Bérés Kaéran sareng Diangkem Ngomongkeun ka Jalma Anu Kuring Teu Nyaho-isin
  • isin

Kumaha Kuring Luhureun Bérés Kaéran sareng Diangkem Ngomongkeun ka Jalma Anu Kuring Teu Nyaho

Kuring sakali sumping ka pésta waé, sateuacan babaturan teu sumping. Daripada gaul, kuring nyumput di kamar mandi pikeun maéhan waktos sareng nyingkahan ngobrol sareng urang asing. Ngerakeun, tapi leres. Pikeun jalma anu isin, interaksi sosial tiasa janten nyeri beuteung, pangalaman kaeusi kahariwang. É
Ngalahirkeun Kahirupan Telepon Ku Nyiptakeun Skrip-isin
  • isin

Ngalahirkeun Kahirupan Telepon Ku Nyiptakeun Skrip

Naha prospék nyauran batur ngeusi kaurutan? Naha anjeun ngantosan telepon anjeun salami anjeun tiasa? Naha anjeun gaduh saraf ngeunaan telepon dina telepon atanapi anjeun ngan rada isin, The Art of Manility nunjukkeun nyiptakeun naskah saencan anjeun nelepon pikeun ngabantosan anjeun tenang. Panginten éta kusabab urang jarang nelepon sacara telepon ayeuna-ayeuna, tapi sigana jalma-jalma anu seueur pisan dina telepon dina telepon.