https://twhack.com
Slider Image

pertahanan diri

Ngagunakeun Objék Harian Salaku Pakarang Anu Diucapkeun dina Kahanan Pertahanan diri-pertahanan diri
  • pertahanan diri

Ngagunakeun Objék Harian Salaku Pakarang Anu Diucapkeun dina Kahanan Pertahanan diri

Upami anjeun cukup sial janten dina kaayaan dimana anjeun kedah ngabela diri tina panyerang, anjeun kedah mertimbangkeun naon waé anu aya di sabudeureun anjeun ngadamel senjata anu dicancangkeun anu tiasa dilayanan. Sadayana terang ngeunaan isyarat kolam renang sareng botol bir, tapi anjeun panginten ngangge sacangkir kopi anu panas atanapi piring logam minangka senjata poténsial upami hirup anjeun aya dina jalur?