https://twhack.com
Slider Image

Milarian AmazonBasics pikeun Cheaper, Barang Pareum-Brand

Kaseueuran toko eceran gaduh vérsi produk off-brand sorangan. Amazon henteu aya bedana, sanaos tiasa langkung saé pikeun mendakan. Pikeun nyitak deal, tambahkeun "AmazonBasics" pikeun milarian anjeun.

AmazonBasics sarimbag jeung Amazon tina toko toko. Seringna, produk datang langsung di kotak Amazon. Siga sareng merek toko anu sanés, anjeun sering mendakan produk anu langkung mirah, mimitian ti asesoris éléktronik ka produk dapur sareng seueur deui. Upami anjeun ditéang ngahémat sababaraha dolar, éta patut dibandingkeun balanja.

Dasar Amazon | Amazon via Reddit