https://twhack.com
Slider Image

ngajalankeun

Naon Anu Nyababkeun Sisi Sisi Nalika Sadérék (sareng Kumaha Nyegah Ieu)-ngajalankeun
  • ngajalankeun

Naon Anu Nyababkeun Sisi Sisi Nalika Sadérék (sareng Kumaha Nyegah Ieu)

Upami you pernah ngalaman latihan anjeun diganggu ku nyeri anu tajam di sisi anjeun, anjeun henteu nyalira. Ieu kunaon éta kajadian sareng kumaha anjeun tiasa nyobian ngahindari éta di hareup. Dina video ieu ti saluran SciShow YouTube, host Hank Green ngajelaskeun naon-naon anu aya dina awak anjeun nalika jog anu pikaresepeun anjeun janten nyeri sisi-bengkahna.
Anjeun peryogi Peryogos Sapasang Ngajalankeun sapatu-ngajalankeun
  • ngajalankeun

Anjeun peryogi Peryogos Sapasang Ngajalankeun sapatu

Kadé anjeun ngagaleuh sapatu anu cocog pikeun jinis uji anu dipikahoyong, tapi teu aya alesan pikeun nyalabarkeun nasabah. Panaliti anyar nalungtik rébuan ulasan sapatu ngajalankeun sareng mendakan yén pasangan harga hargana umumna dinilai langkung parah tibatan pasangan anu berpatutan. Naon bedana diantara Sadaya sapatu ieu? L
Élmu Anu Tukangeun Naon Anu Dipangaruhan dina Awak anjeun Nalika Anjeun ngamimitian Ngalampah-ngajalankeun
  • ngajalankeun

Élmu Anu Tukangeun Naon Anu Dipangaruhan dina Awak anjeun Nalika Anjeun ngamimitian Ngalampah

Latihan ngalaksanakeun sagala rupa barang pikeun awak anjeun nalika mimiti ngamimitian kaluar, sareng ngamimitian rutin ngajalankeun henteu aya bedana. Kawat kabel mutuskeun pikeun ningali ka sadaya perkawis anu pikaresepeun, pikasieuneun anu aya ka awak anjeun nalika anjeun ngamimitian ngajalankeun pertama kalina, sareng nampi sains di dinya
Sagala Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Ngajalankeun di Panas-ngajalankeun
  • ngajalankeun

Sagala Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Ngajalankeun di Panas

Pelatihan usum panas henteu gampang. Kalayan suhu skyrocketing, kalembaban anu luhur, sareng panonpoe anu nyaring, éta tiasa sapertos teu mungkin dina ngajalankeun anu saé. Kumaha anjeun tiasa latihan tanpa ngaduruk? Tulisan ieu aslina muncul dina Strength Running. Laksanakeun anu panjang atanapi latihan gancang gancang, sumangga lomba.
Kumaha Pranata Panaliti Ngaronjatkeun Kaahlian sareng Ngahindarkeun Tatu-ngajalankeun
  • ngajalankeun

Kumaha Pranata Panaliti Ngaronjatkeun Kaahlian sareng Ngahindarkeun Tatu

Jalankeun saé dijantenkeun , teu lahir. Barina ogé, kerja keras ngalahir bakat lamun bakat gagal digawekeun. Upami anjeun hoyong janten runner anu langkung saé kasempetan éta aya upami anjeun nyandak léngkah anu leres. Tulisan ieu aslina muncul dina Strength Running. Seueur teuing para pelari mendakan alesan sapertos "Kuring henteu gaduh waktos, " "Kuring sanés jinis jalma anu ngalakukeun latihan kakuatan, " atanapi ngawatesan kapercayaan diri sapertos, "Someday kuring ngarep-arep ngabéréskeun satengah Marathon mimiti kuring."
Ganti Téknik Lacing sapatu Anjeun Ngaji pikeun Ngaronjatkeun kanyamanan-ngajalankeun
  • ngajalankeun

Ganti Téknik Lacing sapatu Anjeun Ngaji pikeun Ngaronjatkeun kanyamanan

Ngajalankeun sapatu dilakukeun supados aranjeunna cocog sareng teu pikaresepeun sareng kaki anjeun, tapi cara anjeun ngajejeran aranjeunna ngarobih kumaha aranjeunna leres pisan pas. Blogger KatieRUNSthis nembongkeun sababaraha téknik lacing anu béda anu tiasa ngabantosan nalika sapatu anjeun karasa rada ketat teuing, keuneung anjeun nyumput, sareng seueur deui.
Anggo Napas sareng Gaze Anjeun pikeun Meunangkeun Formulir Ngajalankeun Anu Sampurna-ngajalankeun
  • ngajalankeun

Anggo Napas sareng Gaze Anjeun pikeun Meunangkeun Formulir Ngajalankeun Anu Sampurna

Kalayan alignment anu ditangtoskeun, anjeun tiasa ngajalankeun langkung gampang sareng nyegah tatu. Ieu tip kanggo sacara alami ngalereskeun bari ngajalankeun sareng nyingkahan sikep anu goréng: ngantosan napas anjeun sareng tingal anjeun. Konci pikeun sikep sadayana nyaéta kumaha anjeun nyepengan sirah, nurutkeun Runner's World.
Ramalan Ngajalankeun Parah ku Nyukcruk sareng nganalisa Ngajalankeun-ngajalankeun
  • ngajalankeun

Ramalan Ngajalankeun Parah ku Nyukcruk sareng nganalisa Ngajalankeun

Kalayan sadaya cara anjeun tiasa ngalacak pilihan sareng pilihan jasmani sélulér anu ageung, urang calik dina ton data ngeunaan latihan urang. Blogger René Ghosh parantos nyangka kumaha ngagunakeun data na pikeun ngaduga tatu anu bakal datang. Genep Perencanaan Latihan Pangsaéna sareng Alat Pelacak Téknologi sareng latihan ngadamel pasangan anu alus teuing; anjeun ayeuna tiasa ngalacak, ngarencanakeun, sareng grafik latihan anjeun ... P
Shed sapatu anjeun sareng Coba Barefoot Ngajalankeun-ngajalankeun
  • ngajalankeun

Shed sapatu anjeun sareng Coba Barefoot Ngajalankeun

Dina waktos salajengna basa Anjeun kaluar lumpat, coba tinggalkeun sapatu anjeun di bumi. Para pendukung nyebatkeun éta bakal masihan anjeun langkung saéan, otot betis anu langkung kuat, sareng ... ogé, kebat-kémangan telepon. Tapi pedah kamungkinanna langkung seueur tibatan ka telepon. Poto ku shoothead. Ga
Ditch sapatu anjeun pikeun Apik Langkung Saé-ngajalankeun
  • ngajalankeun

Ditch sapatu anjeun pikeun Apik Langkung Saé

Sababaraha studi parantos nunjukkeun yén leumpang henteu nganggo suku leumpang tiasa betah nyeri sareng nyeri awak anjeun, sareng kami parantos nyarios ka anjeun yén sapatu anu larang henteu perluna; ayeuna ngalungkeun Wired dina dua senna kalayan penjelasan kumaha tapak suku henteu langkung saé. Fix Awak Achy Anjeun ku Leumpang Barefoot New York Magazine online nunjukkeun yén sanajan kamampuan leuleuy anjeun leumpang, taun-taun leumpang di… Poto ku XWRN . Ayeu
Sapatu Ngajalankeun Mahal Sanes Henteu Peryogikeun-ngajalankeun
  • ngajalankeun

Sapatu Ngajalankeun Mahal Sanes Henteu Peryogikeun

Christopher McDougall, panulis Born to Run, petikan bagian tina bukuna anu nunjukkeun mahal, sapatu latihan istilah-sarat teu ngabantosan para pelari sagala pisan — sareng aranjeunna tiasa nyiksa pisan. $ 17 Dilahirkeun Laksanakeun: Suku tersembunyi, Superathletes, sareng Anu Kaluhurna ... Tina amazon 8 anu dibeli ku pamiarsaGMG tiasa nampi komisi mésér ayeuna Poto ku BitchBuzz. Mc
Interval ngajalankeun daptar puter iTunes-ngajalankeun
  • ngajalankeun

Interval ngajalankeun daptar puter iTunes

Gambar ieu leungit sababaraha waktos saatos diterbitkeun. Jalankeun séwang-séwangan Jeff Welch ngembangkeun skrip anu nyiptakeun daptar puter iTunes dimana lagu-lagu ngeureunkeun sareng mimitian dina selang waktos supados anjeunna terang nalika ngalih ti ngajalankeun jalan tanpa mariksa jam tanganna.