https://twhack.com
Slider Image

kaulinan retro

Puterkeun Dobol Disk Deui DOS Deui dina Tablet Android Anjeun-kaulinan retro
  • kaulinan retro

Puterkeun Dobol Disk Deui DOS Deui dina Tablet Android Anjeun

Kaseueuran tukang retro nganggo emulators pikeun maénkeun kaulinan sakola lami dina alat Android na, tapi upami anjeun masih gaduh kaulinan disk floppy lami sareng drive floppy USB ($ 11 di Amazon) anjeun tiasa maén aranjeunna dina tablet Android langsung nganggo port aplikasi Android na. DOSbox. $ 16 1.4