https://twhack.com
Slider Image

bacaan

Open Project silabus Nunjukeun Buku Siswa Anu Ditugaskeun Paling Sadérék di College-bacaan
  • bacaan

Open Project silabus Nunjukeun Buku Siswa Anu Ditugaskeun Paling Sadérék di College

Milarian bongbolongan buku anyar atanapi ngan ukur panasaran ningali upami anjeun sono kana sababaraha kelas kuliah? Open Syllabus Project tiasa ngabantosan anjeun dina kadua sisi. Proyék parantos ngempelkeun langkung ti 1 juta syllabi pikeun ngungkabkeun buku mana (atanapi buku-buku teks) boh diperyogikeun atanapi ngasongkeun bacaan di akademi sareng universitas.
Lima Léngkahna Ngajantenkeun Langkung Langkung Ngartos Bérés Buku Non Fiksi-bacaan
  • bacaan

Lima Léngkahna Ngajantenkeun Langkung Langkung Ngartos Bérés Buku Non Fiksi

Naha anjeun nuju maca buku non fiksi kanggo sakola atanapi kanggo senang, éta lumayan hoyong angin ngahiliwir gancang kalayan gancang. Buku non fiksi teu biasana kabentuk sapertos buku fiksi, sareng sakumaha nunjuk Harvard Business Review, langkung gampang waé upami anjeun badé. Kieu kumaha nunjukkeun HBR anjeun ngalakukeun éta. Pa
Rencanana basajan pikeun Ngamimitian maca langkung seueur-bacaan
  • bacaan

Rencanana basajan pikeun Ngamimitian maca langkung seueur

Abdi bogoh alam fisik anu ngagaduhan buku anu aya di rak buku, ngantosan ditingali, dikagumi, sareng émut. Sateuacana kuring resep pisan kana perpustakaan sareng kuring masih kénéh ngalakukeun. Tapi nalika kuring ningalian rak kuring nyadar yén kuring gaduh seueur buku anu kuring henteu acan maca. Tu
Sabaraha lami Mojangna Pikeun Paca Pikeun Maca Buku Barudak Anu Kagem Ieu-bacaan
  • bacaan

Sabaraha lami Mojangna Pikeun Paca Pikeun Maca Buku Barudak Anu Kagem Ieu

Penting pikeun budak diajar keterampilan melek. Sareng sababaraha buku klasik anu urang baca salaku murangkalih janten carita anu dipikaresep ku urang déwasa. Éta pikaresepeun pikeun terang sabaraha lila waktu anak pikeun maca klasik kasebut. Naha anjeun nyerat kacepetan maca anak anjeun atanapi ngan saukur nyoba ngarencanakeun sabaraha lila éta kudu réngsé pikeun tugas, inpormasi éta tiasa dianggo. Ngan
Maca Buku Langkung langkung gancang ku Ngadéngékeun Audiobook dina waktos anu Sarua-bacaan
  • bacaan

Maca Buku Langkung langkung gancang ku Ngadéngékeun Audiobook dina waktos anu Sarua

Aya seueur manfaatan pikeun maca rutin, tapi tiasa nyandak waktos pikeun ngaliwat buku. Pikeun nyepetkeun prosés, cobian teraskeun ngarobih hiji audioobook sakaligus, dua kali kacepetan. Pangguna YouTube FightMediocrity nyarankeun metoda ieu. Anjeunna ngadangukeun buku bari nuturkeun sapanjang visual.
Fiksi Nambahkeun Kamus Buku-spésifik pikeun EBook-bacaan
  • bacaan

Fiksi Nambahkeun Kamus Buku-spésifik pikeun EBook

Seueur buku gaduh jinis khusus pikeun panggunaan kecap. Naha éta sémah Lagu És sareng Seuneu Sapi atanapi Catcher di Rye, kamus standar henteu salawasna cekap. The Fiksi ngeusi dina jurang kasebut. Fictionary dasarna kamus khusus buku anu ngintegrasikeun kana ereader anjeun. Janten, nalika anjeun milih kecap kanggo milari definisi, éta nyababkeun definisi dumasarkeun kana buku tibalik kana definisi kamus klasik. Sa
Anggo Pendakan Bacaan Lapisan pikeun Ngalangkungan Backlog Buku anjeun-bacaan
  • bacaan

Anggo Pendakan Bacaan Lapisan pikeun Ngalangkungan Backlog Buku anjeun

Kitu seueur buku, alit waktosna. Upami anjeun ngagaduhan masalah nalika nyebarkeun buku-buku anu anjeun ngamimitian atanapi anjeun ngan saukur hoyong ngalangkungan buku langkung gancang, anggapkeun ieu "maca layaring". Naha Kuring Diajar Maca Langkuh Langkung Langkung Turun Ngeunaan Tukang Béntangan Buku Kuring?
Kumaha Ngamimitian Komik Bacaan Anu Béntang Dilaksanakeun Kanggo Dékade-bacaan
  • bacaan

Kumaha Ngamimitian Komik Bacaan Anu Béntang Dilaksanakeun Kanggo Dékade

Pilem buku komik mangrupikeun hal anu pang populerna saprak aranjeunna mimiti ngaleupaskeun pilem sihir nalika liburan. Komik sorangan, di sisi anu sanés, langkung sesah pikeun asup. Kieu carana milarian tempat anu hoyong diluncatkeun upami anjeun kasumpingan ku buku buku komik anu panjang mangtaun-taun.
Kumaha Cara Ngadamel Maca Kurang sapertos Kuliah sareng Meunang "Diutuk Dina" Unggal Waktos-bacaan
  • bacaan

Kumaha Cara Ngadamel Maca Kurang sapertos Kuliah sareng Meunang "Diutuk Dina" Unggal Waktos

Bacaan tiasa ngaganjar pisan, tapi maksa diri pikeun ngalakukeun éta tiasa ngadamel tugas. Solusi anu langkung sustainable nyaéta ningkatkeun pangalaman maca, maca langkung saé-saéngga anjeun émut kana anu anjeun baca teras langkung resep maca. Kieu kumaha anjeun tiasa ngadamel bacaan langkung minuhan. Can
Maca Sateuacanna Saban Dinten ku Nyiptakeun Maca Pemicu-bacaan
  • bacaan

Maca Sateuacanna Saban Dinten ku Nyiptakeun Maca Pemicu

Seueur urang gaduh tumpukan buku-buku nyata, sababaraha digital, anu kami dibayar, tapi teu acan mendakan waktos kanggo réngsé. Upami anjeun nyobian maca deui unggal dinten, nyiptakeun sistem pemicu tiasa ngabantosan anjeun tetep dina daptar daptar maca anjeun. Bacaan, sapertos latihan, mangrupikeun kabiasaan anu peryogi dilakukeun dina waktosna waktos.
Tempat anu pangsaéna pikeun milarian Buku dina Bargain (atanapi Gratis)-bacaan
  • bacaan

Tempat anu pangsaéna pikeun milarian Buku dina Bargain (atanapi Gratis)

Inpormasi mangrupikeun kakuatan, sareng maca langkung seueur ningkatkeun pangaweruh sareng sambungan uteuk anjeun antara perkara anu anjeun pelajari. Sanaos kitu, buku pangaos artos artos. Anggaran anjeun henteu kalenturan sakumaha anu anjeun pikahoyong, tapi bahkan dina anggaran nyalira anjeun tiasa maca deui
Maca deui Maca Buku Biasa Saatos sababaraha Taun Pikeun Ngahasilkeun Perspektif Anyar-bacaan
  • bacaan

Maca deui Maca Buku Biasa Saatos sababaraha Taun Pikeun Ngahasilkeun Perspektif Anyar

Maca deui buku-buku anu lami tiasa siga anu pikaresepeun, tapi saleresna tiasa mendakan nilai anu langkung sakumaha maca buku anyar. Anjeun tiasa gaduh pangalaman anu bénten-béda sareng aranjeunna ayeuna anu langkung ageung langkung ti anjeun nalika anjeun maca heula. Aya dina rohangan anu béda hartosna hartosna anjeun tiasa kaanggo buku anu parantos dibaca ku perspektif anu sanés. Al
CS Lewis ngeunaan Maca Sastra: Jalma Anu Henteu Asuh Di Dunya Terang-bacaan
  • bacaan

CS Lewis ngeunaan Maca Sastra: Jalma Anu Henteu Asuh Di Dunya Terang

Éta kedah janten henteu heran yén CS Lewis, panulis anu kawéntar siri The Chronicles of Narnia, percaya yén sadayana kedah maca buku. Bacaan méré Anjeun kamampuan ningali sajumlah tina sudut pandang anu aya nalika tetep nyalira. Malahan di dunya modéren dimana internét sareng TV nembongkeun dunya sareng carita jalma sanés, maca masih penting. Dina bu
Kumaha Bacaan Fiksi Bisa Ngabantosan Anjeun Hirup sareng Kahirupan Langkung Saé-bacaan
  • bacaan

Kumaha Bacaan Fiksi Bisa Ngabantosan Anjeun Hirup sareng Kahirupan Langkung Saé

Naroskeun seni liberal utami ngeunaan pedah maca fiksi sareng aranjeunna bakal nyéépkeun deui anjeun sareng sagala jinis karut ngeunaan kumaha ngajadikeun anjeun jalma anu langkung saé. Naroskeun ngeunaan saha waé, sareng aranjeunna bakal masihan anjeun teuteup dumbfounded. Nanging, maca fiksi aya sababaraha manpaat anu disumputkeun henteu paduli saha anjeun. Ny
Maca 50 Kaca Sateuacan mutuskeun Ngotorkeun Buku-bacaan
  • bacaan

Maca 50 Kaca Sateuacan mutuskeun Ngotorkeun Buku

Upami anjeun nuju raos-suam ngeunaan buku, baca 50 halaman sateuacan mutuskeun naha terasna. Ngalakukeun ieu bakal ngajantenkeun anjeun nyobian buku-buku anu anjeun hoyong baca tanpa anjeun ngarasa wajib ngalengkepan. Panulis sareng pustakawan Nancy Pearl nyerat dina blog dirina ngeunaan aturan dirina: Jalma sering naros ka kuring sabaraha halaman anu aranjeunna kedah masihan buku sateuacan aranjeunna nyerah
Opat Alesan Naha Anjeun Kedah maca Sastra-bacaan
  • bacaan

Opat Alesan Naha Anjeun Kedah maca Sastra

Anjeun panginten tiasa ngingetkeun perasaan diskon anu sumping nalika anjeun ditugaskeun literatur kanggo dibaca di sakola. Hésé pikeun mendakan kahayang maca buku kuno ngeunaan hal-hal kuno nalika aya hal-hal anu lumangsung ayeuna, tapi didieu opat alesan anu ageung kunaon anjeun kedah atoh. Saluareun kanyataan yén maca hadé pikeun anjeun baé, aya sababaraha kauntungan gedé sanésna. Salur
Kumaha Nganggo téknologi pikeun ngalangkungan Daptar Maca Anjeun-bacaan
  • bacaan

Kumaha Nganggo téknologi pikeun ngalangkungan Daptar Maca Anjeun

Internét pinuh tulisan anu sarwa anjeun henteu acan maca. Kitu ogé pilihan pilihan anu dibaca-engké anjeun, naha éta Pocket, Readability, Instapaper atanapi anu sanésna ogé. Kieu carana kumaha pamustunganana ngarobih daptar bacaan éta, kalayan bantosan téknologi ti saeutik. Pikeun conto, kuring bakal lengket sareng Pocket sabab karesep kuring tina pisan-tapi sadayana gaduh kakuatan. Sadaya
Émut Langkung Pamiarsa Baca anu Anjeun Maca ku Nganjang Wikipedia Mimiti-bacaan
  • bacaan

Émut Langkung Pamiarsa Baca anu Anjeun Maca ku Nganjang Wikipedia Mimiti

Anjeun tiasa ngarobih langkung seueur pengetahuan anu anjeun glean tina buku ku ngalaksanakeun uteuk anjeun kalayan inpormasi latar sateuacan maca. Anu ngajantenkeun Wikipedia salaku alat anu saé pikeun pamiarsa. Dina tulisan ngeunaan janten maca anu langkung gancang, pangusaha Ryan Battles ngécéskeun: Aya hubungan antawis kanyaho tukang sareng pamahaman maca. B
Maca Komik Digital anjeun dina Bagean-bacaan
  • bacaan

Maca Komik Digital anjeun dina Bagean

Maca komik dina komputer atanapi tablet anjeun saé, tapi upami anjeun langkung resep maca dina layar anu langkung ramah-panonna sapertos Kindle — Hartosna Mobile anjeun gaduh sababaraha pitunjuk ngeunaan cara ngajantenkeun éta. Prosesna saleresna basajan: anjeun kedah merebut file CBR atanapi CBZ anjeun, buang kana Caliber (manajer ebook hébat), sareng ngarobih kana MOBI, anu anjeun tiasa teras salin kana Kindle .. Ay
ReadingPack Nyusun Tulisan pikeun Maca, Ngabantosan Anjeun Kanggo Sadayana Anyar-bacaan
  • bacaan

ReadingPack Nyusun Tulisan pikeun Maca, Ngabantosan Anjeun Kanggo Sadayana Anyar

Android / Chrome / Firefox / Opera / Safari / Wéb: Palayanan sapertos Pocket sareng Instapaper anu saé pikeun nyimpen artikel anu bakal dibaca engké, tapi aranjeunna henteu salawasna saé pikeun mendakan carita anyar sareng pikaresepeun di wéb. ReadPack mangrupikeun jasa anyar anu tiasa dilakukeun dina waktos anu sami, sareng saé katingali dina waktos anu sami. Read