https://twhack.com
Slider Image

quoatables

Titik Kahirupan Kéngingkeun S ** t Rengse sareng Anu Bagja-quoatables
  • quoatables

Titik Kahirupan Kéngingkeun S ** t Rengse sareng Anu Bagja

Di dieu di Lifehacker, urang moal sering neuteup perbuatan musik pikeun tip produktivitas urang (sanaos aya pengecualian), tapi Kanye West sigana parantos diringkeskeun sadayana titik tina lifehacking sacara umum. Trik Produktivitas Terbaik Jay-Z Jay-Z parantos dijual sakitar 50 juta rékaman, nampi 17 Grammy, gaduh net bersih sakitar $ 500… Ngomongkeun ka GQ, Kanye West ngarobih sababaraha tanda petik anu henteu tiasa dilupakan. S