https://twhack.com
Slider Image

Pra-Tarikan Anyar Écho Dot Anyar Tanpa Tanpa Gema atanapi Seuneu TV

Dua parangkat Alexa anyar Amazon katingali rapih, tapi Amazon parantos ngabatesan kumaha anjeun tiasa mésér Echo Dot. Ieu kumaha anjeun tiasa nguriling watesan ieu.

Sakumaha nunjukkeun Polisi Android, Amazon nyatakeun anjeun kedah mesen Echo Dot tina boh Amazon Echo, atanapi alat Fire Fire kalayan paréntah sora anu diaktipkeun. Nanging, upami anjeun ngagaduhan aplikasi balanja Amazon, anjeun tiasa nuturkeun léngkah-léngkah ieu pikeun mesen hiji:

  1. Buka aplikasi balanja Amazon sareng log in ka akun anjeun.
  2. Ketok ikon mikropon di belah kénca juru luhur layar.
  3. Ucapkeun "tambahkeun Echo Dot ka karanjang balanja."
  4. Sakali hasil muncul, ketok Tambihkeun kana karanjang di gigir Echo Dot.
  5. Teruskeun sareng prosés Checkout.

Ayeuna Echo Dot ngan aya kanggo pre-order, janten ulah ngarepkeun kiriman langsung. Upami anjeun resep kana Amazon Tap, anjeun tiasa ngintunkeun online online ti toko wéb di dieu.

Update: Saha! Sigana mah kami katutupan minggu ayeuna. Hapunten kanggo dupe!

Gambar leutik gambar
Kumaha Pra-Echo Dot Tanpa Geuning Ngaliwatan Echo Amazon

Tadi dinten ayeuna, Amazon ngumumkeun dua alat anyar anu didamelkeun Alexa, Echo Dot sareng Amazon Tap.…

Kumaha Ngagaleuh Anyar Amazon Echo Dot Tanpa Nganggo Alexa Atawa Seuneu TV | Pulisi Android


Hubungi pangarang di