https://twhack.com
Slider Image

picasa

Google Masih Picasa di Kuburan, Pindah Ka Poto Google-picasa
  • picasa

Google Masih Picasa di Kuburan, Pindah Ka Poto Google

Miharep anjeun resep Poto Google. Dimimitian kaping 1 Mei, Google badé ngamimitian kaluarkeun Picasa tina barisan produk na. Untungna, anjeun masih gaduh waktos. Upami anjeun ngagaduhan poto anu disimpen dina Albeum Wéb Picasa, anjeun tiasa ngaksés kalolobaanana via Poto Google na ayeuna. Upami anjeun hoyong teraskeun nambihan sareng ngarobih albeum éta, anjeun kedah nganggo Poto Google pikeun ngalakukeunana dina waktosna. Up
Édit Poto Anjeun Online sareng Album Web Picasa 'Integrasi Anyar Picnik-picasa
  • picasa

Édit Poto Anjeun Online sareng Album Web Picasa 'Integrasi Anyar Picnik

Anjeun ayeuna tiasa ngedit poto langsung dina Albeum Wéb Picasa. Dina Maret, Google ngagaleuh alat panyuntingan gambar online, Picnik. Kiwari, buah hasil pameseran ieu nuju kana Picasa Wéb Web Web, aplikasi ngabagi poto online dihijikeun sareng aplikasi desktop Picasa Google. Google Tukang Alat Éditor Gambar Online Picnik Google dinten ngumumkeun yén parantos kéngingkeun Picnik, panyunting gambar dumasar-wéb anu saé anu… Blog Tech ReadWriteWeb rinci ngeunaan éditan Énggal dina Picnik (anu kami masih teu ningali dina akun Picasa-ku kitu sigana mangrupikeun salah sahiji anu laun) Picnik ngamungki
Eureun Picasa tina Ngeusi Disk Hard Hard anjeun sareng Potret layar anu teu dipénta-picasa
  • picasa

Eureun Picasa tina Ngeusi Disk Hard Hard anjeun sareng Potret layar anu teu dipénta

Picasa mangrupikeun manajer poto anu hébat kalayan seueur fitur sareng faktor kagunaan anu pohara luhur. Upami anjeun rutin nyandak Potret layar, anjeun sigana bakal ningali "fitur" anu matak ngaganggu - fungsi disk anu disk-gobbling anjeun moal tiasa mareuman. Hayu urang ngalereskeun éta.
Pasang Picasa 3,5 dina Linux-picasa
  • picasa

Pasang Picasa 3,5 dina Linux

Hoyong jinis pangenalan anu sami, tagging nami, sareng gampang geo-lokasi Picasa 3.5 kanggo Windows sareng Mac dina desktop Linux? Henteu aya pelepasan resmi, tapi anjeun tiasa pasang gampang Picasa kana sistem anjeun. Picasa 3.5 Ngatur Poto Anjeun sareng Pangenal Ramo Windows / Mac: Organisasi poto desktop bébas Google ngaléngkah ka pembunuh iPhoto… OMG! Ub
Uploader albeum wéb Picasa ogé diunduh-picasa
  • picasa

Uploader albeum wéb Picasa ogé diunduh

Pamaké Mac anu ngandelkeun Uploader Web Album Picasa Google pikeun nyandak poto ti OS X ka Picasa online bakal senang ningali tombol anyar dina édisi panganyarna anu ogé tiasa ngunduh albeum pinuh ku hard drive anjeun. Versi Windows sareng Linux tina Picasa parantos ngagaduhan pilihan anu sami, tapi ieu janten sambutan pikeun pamilik Mac. [
Picasa Nambihan Fitur Pribadi ka Albeum Wéb-picasa
  • picasa

Picasa Nambihan Fitur Pribadi ka Albeum Wéb

Albeum Wéb Picasa parantos nambihan pilihan privasi anyar pikeun sipat albeum poto digital berbasis wéb anjeun, anu ngamungkinkeun para pangguna daptar daptar albeum umum, Unlisted, atanapi Daftar-log diperyogikeun. Dina dimungkinkeun Anjeun milih persis anu diidinan ningali albeum anjeun. Hiji-hijina nyekel nyaéta jalma anu anjeun bagikeun bakal peryogi akun Google, tapi anu henteu ngagaduhan dinten ieu. E
Poto poto Picasa dina situs wéb anjeun-picasa
  • picasa

Poto poto Picasa dina situs wéb anjeun

Blog Google Sistem teu resmi Google Operating System ngajelaskeun kumaha carana nambihan poto-album poto Picasa kana blog atanapi wéb anjeun. Éta sanés prosés anu rumit: Nalika ningali poto dina albeum online anjeun, klik Embed in Blog / MySpace, teras pariksa kotak "Sumputkeun albeum alit" (kacuali anjeun hoyong nampilkeun sakabéh albeum). Sal