https://twhack.com
Slider Image

tip fotografi

Émut Pariksa Panjang Fokus Anjeun Upami Waktos Photographing-tip fotografi
  • tip fotografi

Émut Pariksa Panjang Fokus Anjeun Upami Waktos Photographing

Kéngingkeun gambar anu hadé ku jalma anu sanés, atanapi bahkan nyalira, tiasa janten prosés anu tangguh sabab aya seueur variabel pikeun dibahas. Anu sering diabaikan mangrupikeun panjangna fokus, atanapi naon dasarna nangtukeun pembesarna sareng jerona anu katamuan dina hiji foto. Ahli fotografi di The Slanted Lens ngajelaskeun naha éta penting sareng kumaha mangaruhan poto-poto Anjeun. Ton
Hurungkeun Organisasi IKEA janten Kotak Leuleus Fotografi Anu Goréng sareng Murah-tip fotografi
  • tip fotografi

Hurungkeun Organisasi IKEA janten Kotak Leuleus Fotografi Anu Goréng sareng Murah

Luncat ngaluarkeun tumpukan artos dina kotak mini lemes profésional, hack palinter ieu janten tukang panél IKEA janten kotak lemes anu kuat, efektif, sareng murah. Pamaca IKEAHackers Thomas ngabagikeun hiji hack luar biasa. Anjeun peryogi kotak panyimpenan lawon Kompement 20x20cm ti IKEA (atanapi kotak anu sami ti toko imah karesep anjeun), sapasang gunting atanapi agul, sareng lampu kilat anu anjeun rancang ngagunakeun.
Candak Potrét Langkung Saé ku Egg-tip fotografi
  • tip fotografi

Candak Potrét Langkung Saé ku Egg

Ngartos cara lampu tumuh dina hiji subjek sareng naon hartosna pikeun produk ahir éta penting pikeun nyandak poto. Téhnik pengajaran pinter ieu nganggo endog pikeun ngabantosan panon anjeun pikeun cahaya anu alus. Fotografer Joe Edelman nyangka anjeun kudu mulang deui ka dasar-dasar diajar pencahayaan fotografi anu saé. K
Ngartos Sejarah Taun Kamera Anjeun pikeun nyandak gambar anu saimbang langkung-tip fotografi
  • tip fotografi

Ngartos Sejarah Taun Kamera Anjeun pikeun nyandak gambar anu saimbang langkung

Naha anjeun ngagaduhan DSLR atanapi anjeun parantos ngarobah titik sareng tembakan anjeun dina kaméra super, fitur-fitur mewah ieu henteu aya gunana upami anjeun henteu ngartos. Hoyong néwak gambar anu saé dipedar? Pangajaran ngagunakeun histogram anjeun mangrupikeun titik awal anu saé. Hurungkeun Titik-sareng-Tembok anjeun kana Kaméra Super-Kaméra Upami anjeun nganggo konsumen kelas tunjuk sareng-némbak Canon kaméra digital, anjeun parantos ngagaduhan… Poto ku Shermeee. Upami an
Diajar Nganggo Bawah Lapang pikeun Perhatoskeun, Bawang Poto Langkung Hadé-tip fotografi
  • tip fotografi

Diajar Nganggo Bawah Lapang pikeun Perhatoskeun, Bawang Poto Langkung Hadé

Nyandak gambar anu dipokuskeun penting, tapi upami anjeun terang naon anu anjeun lakukeun, saeutik-saeutik anu henteu fokus tiasa langkung saé. Candak poto anu langkung narik ku milih jero lapangan, gambar panénjo anjeun kana naon anu paling penting dina gambar. Poto ku Mike Baird. Gagasan dasar jerona lapangan cukup sederhana - leuwih jero lapangan, langkung seueur potona sigana teu fokus.
Nyegah Gambar TV Squiggly dina Potret-tip fotografi
  • tip fotografi

Nyegah Gambar TV Squiggly dina Potret

Kantos perhatikeun kumaha televisi sareng monitor modél langkung lami anu ngagaduhan tampilan scanning-in-video dina foto na? Éta sabab lensa anjeun sacara harfiah nyandak gambar di tengah refresh layar. Anjeun bisa ngindarkeun pangaruh éta kalayan sababaraha adjustment kaméra. Poto ku dailyinvention. Bl
Léngkah Langkung Léngkah Pikeun Masih Potret Pikeun Langkung Tepang-tip fotografi
  • tip fotografi

Léngkah Langkung Léngkah Pikeun Masih Potret Pikeun Langkung Tepang

Kiwari, urang tiasa ngalakukeun langkung ngedit poto saatos kanyataan yén urang sering teu sadar naon anu damel bingkisan. Sanaos naon anu anjeun pikirkeun, ngalangkah maju sigana bakal langkung saé tibatan nangkep engké (atanapi zoom digital) sawaktos nyandak poto. Poto ku ralphbijker. Helen Bradley ngécéskeun dina Blog Photo Pro na: Upami aya hiji teknik anu paling seueur kaméra kaméra digital tiasa dianggo ayeuna pikeun langsung ningkatkeun poto-poto éta nyaéta nangtung sahenteuna dua atanapi tilu léngkah anu langkung caket kana subjekna. Kaseueur
Nempatkeun sapertos Sniper pikeun nyandak Poto anu langkung saé dina Cahaya Sedap-tip fotografi
  • tip fotografi

Nempatkeun sapertos Sniper pikeun nyandak Poto anu langkung saé dina Cahaya Sedap

Sababaraha bulan deui, kami nyorot sababaraha tip pikeun nyandak gambar waktu wengi anu langkung saé. Ayeuna fotografi wéb Fotografi Digital Sakola anu ngalémbarkeun ku genep cara deui pikeun nembak nembak wengi anu langkung saé, kalebet kumaha ngambekan leres nalika snap ngajauhan. Poto Gambar Peuting Peuting Hadé Trik poto siang henteu salawasna narjamahkeun nalika anjeun nyoba néwak hal anu sampurna… Poto ku John Krantz. Dina k
Candak Tembok Tutup-Up Langkung Langkung pikeun Tutorial atanapi Daptar-tip fotografi
  • tip fotografi

Candak Tembok Tutup-Up Langkung Langkung pikeun Tutorial atanapi Daptar

Dokuméntasi ciptaan DIY anjeun pikeun wéb? Nawiskeun sababaraha perhiasan atanapi éléktronika pikeun diical di Craigslist atanapi Etsy? Pangguna Instruksional anu ngagaduhan jalan nganggo lensa nawarkeun vérsi anu sederhana sareng canggih padu kumaha pituduh. Upami anjeun teu ngalaman dina moto nutup hal, Kasusna pangguna instruksional kasus Bloomautomatic pikeun ngagunakeun waktos iraha waé mungkin ngan ukur wahyu. Aya
Candak Poto Langkung hadé: Kaopat Juli Juli-tip fotografi
  • tip fotografi

Candak Poto Langkung hadé: Kaopat Juli Juli

Pertunjukan kembang api di peuntas AS disetél pikeun pareum sadayana akhir minggu di hajatan kaopat Juli. Poto anu langkung saé sareng kembang api. Poto ku mandj98. Kami parantos katutupan rupa-rupa tip, fotografi, sareng alat di dieu di Lifehacker. Malah kami parantos nyerat tutorial kami nyalira pikeun ngabantosan gambar anjeun dina potret ngamimitian paguneman.
Ningkatkeun Potret Luar Anjeun sareng Soca pikeun Lampu-tip fotografi
  • tip fotografi

Ningkatkeun Potret Luar Anjeun sareng Soca pikeun Lampu

Guru fotog di weblog Sakola Fotografi Digital nawiskeun 13 tips pikeun ningkatkeun potret luar anjeun, sababaraha anu ngajelaskeun kumaha carana mangpaatkeun naon waé kaayaan pencahayaan anu anjeun jupuk. Poto ku Meredith_Farmer . Kami geus nunjukkeun anjeun cara ngawangun softbox fotografi anjeun nyalira pikeun poto anu langkung saé, tapi Sakola Fotografi Digital nyorong ngagunakeun kotak surat Ibu Alam: Ngawangun Softbox Fotografi Nu Nyalira Sakumaha anu terang ahli hobi fotografi, pangabutuh kanggo gear mahal tiasa nyiksa ..
Nyiptakeun Poto Dinamik High Énergi (HDR)-tip fotografi
  • tip fotografi

Nyiptakeun Poto Dinamik High Énergi (HDR)

John Mahoney Gizmodo ngajelaskeun kumaha carana nyandak poto dinamis (HDR) anu dinamis ageung sahingga hasil poto anjeun langkung akurat nyiptakeun naon anu anjeun ningali nalika anjeun nyepret jepret. Iraha anjeun badé nganggo téknik HDR? Éta basajan: nalika anjeun nyobian néwak adegan anu lega antara wewengkon paling saé sareng poékna (aka range dinamis) pas mungkin. Sens
Fix Balance Bodas Poto Anjeun-tip fotografi
  • tip fotografi

Fix Balance Bodas Poto Anjeun

Upami anjeun nyandak seueur poto digital tapi frustasi sareng garan konéng konéng atanapi hue héjo pikeun hasil anjeun, pituduh weblog Of Zen sareng komputasi pikeun nyaluyukeun kasaimbangan bodas poto digital kanggo anjeun. Nyandak anjeun salangkah demi ngalangkungan nyaluyukeun suhu warna di Photoshop, petunjuk ngagampangkeun kahartos kumaha ngabenerkeun imbalances ieu sareng masihan gambar anjeun langkung alami anu pantes. K
Tip fotografi: Nyandak poto kelompok hébat-tip fotografi
  • tip fotografi

Tip fotografi: Nyandak poto kelompok hébat

Weblog School Fotografi Digital nawiskeun sababaraha tips pikeun nyandak foto anu hébat pikeun salah sahiji poto anu sering dipoto di luar - poto grup. Sawatara tip anu kami pernah katutup sateuacanna (siga anu caket), tapi tulisan ieu ngagaduhan tekenan kana hubunganana pikeun nyandak poto grup anu saé.
Kumaha cét kaméra leres-tip fotografi
  • tip fotografi

Kumaha cét kaméra leres

Sateuacan di Sakola Fotografi Digital aya sababaraha tip anu saé anu ngajarkeun anjeun kumaha kaméra digital anjeun sareng ngirangan kabur. Anggo leungeun katuhu anjeun pikeun nyengkerkeun tungtung leungeun katuhu kamera. Jalur payunna kedah calik di luhur sékréter, tilu ramo anjeun anu sanés ngagulung dina payuneun kaméra. Thum
Tip Photoshop: Fix kasaimbangan bodas poto anjeun-tip fotografi
  • tip fotografi

Tip Photoshop: Fix kasaimbangan bodas poto anjeun

Weblog Photo Quickies medarkeun tip ngeunaan cara ngaluyukeun kasaimbangan bodas poto sacara digital nganggo Photoshop sareng fitur "Auto Warna" Picasa. Kuring henteu naon anu anjeun sebut ahli Photoshop, tapi barang Otomatis Tingkat dina Gambar -> Menu Laras ogé jalan anu panjang pikeun ngajantenkeun poto discolored janten LOT langkung saé.
Kursus sareng Bidang Video Gratis-tip fotografi
  • tip fotografi

Kursus sareng Bidang Video Gratis

Gambar ieu leungit sababaraha waktos saatos publikasi, tapi anjeun masih bisa ningalina di dieu. Kusabab kuring ngagaduhan tilu buku tillebiters, kuring condong nyandak gambar anu pikaresepeun. Klinik Photo sareng Video CNET mangrupikeun hal anu kuring peryogikeun pikeun nyandak fotografi kuring ka tingkat salajengna