https://twhack.com
Slider Image

filsafat

Salapan Tanda kutip tina Sosiét Falsafah Pikeun Senja Dinten-filsafat
  • filsafat

Salapan Tanda kutip tina Sosiét Falsafah Pikeun Senja Dinten

Filsafat tiasa praktis. Sapanjang sajarah, sababaraha pamikiran pangpanjangna di dunya ngagunakeun filosofi stoik pikeun mekarkeun kaayaan tekanan tinggi sareng nyababkeun jaman anu paling hese. Pangalusna sadaya, aranjeunna tetep relevan ayeuna. Sateuacan urang teraskeun, kuring badé ngajelaskeun hiji hal - kuring jauh ti filsuf.