https://twhack.com
Slider Image

pagelaran

ios 4 Ngamutahirkeun kanggo Ngalereskeun Masalah Performance 3G 3G-pagelaran
  • pagelaran

ios 4 Ngamutahirkeun kanggo Ngalereskeun Masalah Performance 3G 3G

Numutkeun salah saurang CEO Apple Steve Jobs sacara karakteristik ngawatesan sareng balesan email kriptikal, update perangkat lunak nyaéta "énggal-énggal" anu bakal ngalereskeun laun ios 4 pédah anu ngagaduhan pamilik iPhone 3G anu menurun kana ios 3.1.3. [MacRumors]
Uji Performance Performance Windows 7 vs Salju Leopard-pagelaran
  • pagelaran

Uji Performance Performance Windows 7 vs Salju Leopard

Kalayan pelepasan Windows 7 ngajantenkeun minggu payun sareng Salju Leopard ngadeukeutan suku na salami sababaraha bulan ayeuna, situs téknologi CNET mutuskeun yén éta janten waktos anu saé pikeun ningali kumaha dua tumpukan anu silih lawan. Éta sigana teu adil yén tés ngagunakeun MacBook Pro booting Snow Leopard sareng Windows 7 di Boot Camp, tapi naha teu aya masalah, éta hasilna saimbang. OS X l