https://twhack.com
Slider Image

oven

Ngagabungkeun Bakar Henteu Patukang sareng Batu Batu-oven
  • oven

Ngagabungkeun Bakar Henteu Patukang sareng Batu Batu

Keluhan umum sareng oven gas, utamina anu langkung lami, nyaéta yén aranjeunna tuang roti sacara henteu rata. Batu pizza tiasa ngabantosan ubar ieu. Pikeun meunang ide anu langkung saé ngeunaan paribasa bakar oven anjeun, anjeun tiasa mendakan tempat-tempatna anu panas sareng tiis kalayan kalapa abon-abon, teras lebetkeun ku pan broiler. J