https://twhack.com
Slider Image

kantor gps

10 Aturan Etika Profesional pikeun gaw Digital-kantor gps
  • kantor gps

10 Aturan Etika Profesional pikeun gaw Digital

Gampang poho sopan santun nalika anjeun sorangan nyalira. Ti mimiti telat dugi ka rapat sareng mopohokeun hal-hal sederhana sapertos "punten" sareng "hatur nuhun, " upami teu sopan sareng jalma anu sopan sopan tiasa kaluar salaku jerona lengkep upami henteuna kontak. Isolasi mangrupikeun pelak, tapi anjeun henteu kedah ragrag
Opat Cara pikeun Ngadaptarkeun Tukang Wadosan Ngadadak-kantor gps
  • kantor gps

Opat Cara pikeun Ngadaptarkeun Tukang Wadosan Ngadadak

Kami henteu teras-terasan kolaborasi sareng jalma-jalma anu parantos ngadalikeun nuansa komunikasi di gaw. Anjeun moal tiasa ngarobih paripolah batur, tapi sahenteuna anjeun tiasa diajar sacara efektif nungkulanana pikeun ngaminimalkeun dampak sareng sangsara dina anjeun, kapercayaan anjeun, sareng pagawéan anjeun.
Dibandingkeun Gaji Anjeun sareng Jalma anu Lain Dina Lapang Anjeun, tanpa anonim-kantor gps
  • kantor gps

Dibandingkeun Gaji Anjeun sareng Jalma anu Lain Dina Lapang Anjeun, tanpa anonim

Léngkah munggaran pikeun mastikeun anjeun nuju dibayar sacara saksama ngartos sabaraha peladosan anjeun, sedengkeun seueur situs anu nyayogikeun sababaraha inpormasi ngeunaan topik éta, Bandingkeun sacara anonim sareng sacara pribadi. Anjeun kedah nyerah sababaraha data umum ngeunaan padamelan anjeun pikeun ngamimitian, tapi sawaktos anjeun asup, sadayana diturunkeun.
Kumaha Béjakeun ka Boss Anjeun Anu Anjeun hoyong Mindahkeun ka Tim anu Séjén-kantor gps
  • kantor gps

Kumaha Béjakeun ka Boss Anjeun Anu Anjeun hoyong Mindahkeun ka Tim anu Séjén

Kadang anjeun mendakan diri ku padamel anu saé tapi anjeun hoyong pangsi kantos rada sakedik dina perusahaan anu sami. Naon cara anu pangsaéna pikeun kaanggo boss anjeun sareng nyarioskeun yén anjeun badé ngalihkeun tim atanapi jabatan anu béda? Tulisan ieu aslina muncul dina The Muse. Mimiti dina karir kuring, kuring ditilik bos kuring ngeunaan kamungkinan ngagabung jabatan séjén. Sigan
Naha Perjalanan Jalan Anu Kudu Di Ageng Boro Agén Anjeun-kantor gps
  • kantor gps

Naha Perjalanan Jalan Anu Kudu Di Ageng Boro Agén Anjeun

Upami anjeun milarian padamelan énggal, kedah pikabitaeun cicing di tukangeun komputer, nyiksa papan padamelan sareng situs sanés. Kanyataanana, hal anu pangsaéna pikeun karir anjeun tiasa kaluar sareng ngurilingan kota, atanapi langkung saé, kota-kota anu caket ogé. Anjeun tiasa mendakan perusahaan anu caket sareng bukaan anu anjeun tiasa nganalisa sareng nerapkeun. Sal
Naon Anu Henteu Upami Saderek sapertos Anjeun Naha Disriminasi Ngalawan damel-kantor gps
  • kantor gps

Naon Anu Henteu Upami Saderek sapertos Anjeun Naha Disriminasi Ngalawan damel

Dis diskriminasi di gaw, naha éta diluar lomba, etnis, gender, cacad, seksualitasana umur, atanapi agama, henteu aya lulucon, sareng nungkulan teu gampangna sagampil "nelepon pengacara." Ieu sababaraha hal anjeun kedah terang sateuacan anjeun lalui rute hukum. Diskriminasi tempat kerja nyandak seueur bentuk, sareng langkung umum ti anu anjeun pikirkeun.
Naon anu Sadayana Nalika Anjeun Ngarobih Sareng hiji coworker-kantor gps
  • kantor gps

Naon anu Sadayana Nalika Anjeun Ngarobih Sareng hiji coworker

Anjeun ngagaduhan roman kantor anu sampurna-dugi ka henteu. Ayeuna anjeun dirobih. Anjeun parantos ngaleungitkeun sadaya barang na tina apartemen anjeun sareng henteu dibere kabeh poto Facebook cutesy anjeun. Tapi nalika anjeun tiasa ningali mantan anjeun di kantor, éta ngarawat hal-hal. Tulisan ieu aslina muncul dina The Muse.
Tilu Frasa Pasif-Agrésif pikeun Ngalindih Nalika Kéngingkeun Balesan-kantor gps
  • kantor gps

Tilu Frasa Pasif-Agrésif pikeun Ngalindih Nalika Kéngingkeun Balesan

Dina upaya pikeun bageur, anjeun tiasa nyurep kritik anjeun ku nyarioskeun sapertos "panginten éta ngan kuring tapi ..." Sareng nalika éta kualitase datang ti tempat anu saé, kemungkinan jalma anu nampi éta ngan bakal mikir anjeun ngan ukur pasif-agrésif sareng henteu subtly nyumput naon anu anjeun nyobian nyarios. Tul
Milarian Tukang Usaha Tech sareng Naon Anu Nyaang Anu Ngartos-kantor gps
  • kantor gps

Milarian Tukang Usaha Tech sareng Naon Anu Nyaang Anu Ngartos

Milarian padamelan dina téknologi téh sesah. Anjeun kedah gaduh kaahlian anu leres, kontak anu leres, sareng neruskeun nyiptakeun séhat sateuacan anjeun bahkan moro. Naon anu anjeun henteu peryogi nyaéta judul padamelan anu ampir rumit, semi-teu aya artos anu ngambang dina déskripsi padamelan. Hayu urang tingali sababaraha sababaraha anu sering sering didera, sareng naon anu aranjeunna hartosna pikeun jalma nyata. Ieu
Kumaha Nungkulan Kalayan Resep Boss Anjeun-kantor gps
  • kantor gps

Kumaha Nungkulan Kalayan Resep Boss Anjeun

Dinten ieu, jarang pendak sareng batur anu parantos dina posisi anu sami pikeun karirna sadayana, tapi sanaos urang langkung ngartos yén transisi kana peran sanésna mangrupikeun kajadian anu pasti pikeun professional, urang sering hilap kanyataan yén para panggedéan ngalih di, teuing. Tulisan ieu aslina muncul dina The Muse. Ét
Kumaha Ngarooskeun Dukun Tékrés Nalika Ngahargaan Pribadinya-kantor gps
  • kantor gps

Kumaha Ngarooskeun Dukun Tékrés Nalika Ngahargaan Pribadinya

Nalika anjeun nyéépkeun langkung 40 jam saminggu sareng jalma anu sami, anjeun moal tiasa ngabantosan beungkeut. Pangalaman anu dibahagiakeun di kantor, ngurus bos anu tangguh, sareng nyayogikeun tempat-tempat makan favorit anu tiasa janten babaturan pikeun babaturan pribadi. Tapi nalika saurang batur kerja ngalaman krisis pribadi, kumaha anjeun nunjukkeun dukungan nalika ngahormati kabijakanana?
Damel Rencana A sareng Rencana B Nalika Ngémutan waktos Pakansi-kantor gps
  • kantor gps

Damel Rencana A sareng Rencana B Nalika Ngémutan waktos Pakansi

Di sababaraha kantor sareng sababaraha manajer, ngajantenkeun pamunduran liburan teu saderhana sapertos masihan tanggal anu anjeun badé. Pikeun kaayaan éta, Harvard Business Review nunjukkeun ngalamar sababaraha pilihan anu beda nalika anjeun tiasa. Upami budaya kantor anjeun di balks ku paménta liburan, éta hese ngabebaskeun masalah éta. Pik
Tujuh Perkara Jasa IT Anjeun Kéngingkeun Anjeun Ngeunaan Tunjang Téknologi-kantor gps
  • kantor gps

Tujuh Perkara Jasa IT Anjeun Kéngingkeun Anjeun Ngeunaan Tunjang Téknologi

Pagawean di jabatan IT mangrupikeun padamelan henteu nganuhunkeun. Anjeun sapertos tukang anu teu katingali tukang-tempat pamandangan anu ngan ukur diperhatoskeun nalika aya anu ngarobih — teras anjeun nyalahkeun éta. Ieu mangrupikeun tujuh salah paham ngeunaan téknologi reps téknologi sareng departemén IT anu anjeun kedah terang janten anjeun tiasa damel leuwih hadé sareng IT IT atanapi gal. Anyar
Ngabahas Nias Anjeun Sateuacan Eusi Nalika Henteu satuju sareng Boss anjeun-kantor gps
  • kantor gps

Ngabahas Nias Anjeun Sateuacan Eusi Nalika Henteu satuju sareng Boss anjeun

Teu satuju sareng bos anjeun mangrupikeun wilayah sesah pikeun ngumbara. Pikeun ngajaga hal-hal sipil, Harvard Business Review nunjukkeun anjeun maksadkeun tujuan anjeun salaku tujuan silih sasarengan kana detailna. Gagasan anu sanés pikeun nempatkeun bos anjeun dina pertahanan langsung sareng ideu anyar anjeun, anjeun ngobrolkeun tujuan silih tujuan sareng kapentingan anjeun: Nalika pimpinan meunang pertahanan, éta mangrupikeun salah sahiji tina dua alesan.
Dina Sababaraha Jobs, "Fake It 'til You Make It" mangrupikeun Jalan anu Katuhu-kantor gps
  • kantor gps

Dina Sababaraha Jobs, "Fake It 'til You Make It" mangrupikeun Jalan anu Katuhu

Biasana "palsu" éta anjeun ngadamel "nyaéta sadayana ngeunaan éta pura-pura anu henteu . Di gaw, éta kirang ngeunaan penampilan éksternal sareng seueur deui anu nyebat paripolah jalma anu suksés. Désétkeun "Palsu Dugi Ka Anjeun Janten" Pikiran Pribumi Harta Anjeun teu tiasa nangtoskeun buku ku panutupna. Anjeun
Naon anu Sadayana Nalika Anjeun iri iri ka Sanggrahan-kantor gps
  • kantor gps

Naon anu Sadayana Nalika Anjeun iri iri ka Sanggrahan

Éta kajadian anu pangsaéna ku kami - salah sahiji batur sapagawean urang ngalaksanakeun hal anu saé, sareng sanaos urang kedah bagja pikeun kasuksésanna, urang henteu tiasa nulungan tapi ngaharepkeun kami aya kana sapatu na. Naon anu anjeun laksanakeun nalika ngarasa sirik ka batur di tempat damel? Tu
Petunjuk Karir Bloomer Ahir pikeun nyekel Up-kantor gps
  • kantor gps

Petunjuk Karir Bloomer Ahir pikeun nyekel Up

Naha anjeun badé nyobian karir karir atanapi mimiti telat tina sabak kosong, kéngingkeun sesa widang énggal anjeun tiasa waé kagum. Ieu naon anu anjeun tiasa laksanakeun janten dina sikil anu sami, atanapi teraskeun payuneun, salaku babaturan anjeun salaku tukang karir telat. Milarian Kasempetan Freelancing Paduli industri anjeun, pasar kerja full-time tiasa bersaing. Ti
Kumaha Cicingna Kaemanan Ka Bidadari Badut Anu Anjeun-kantor gps
  • kantor gps

Kumaha Cicingna Kaemanan Ka Bidadari Badut Anu Anjeun

Gerentes sering pisan di handapeun tekanan, sareng anu setrés tiasa ngadamel aranjeunna polah dina kaayaan anu kirang pikaresepeun. Tangtosna, sababaraha urang tiasa ngirangan setrésna tapi sababaraha bos aya dina kaayaan anu goréng taunan, anu tiasa mangaruhan cara anjeun damel. Kieu carana kumaha hubungan sareng dinten anjeun paduli haté bos anjeun. Tu
Ngadaptaran Anjeun sareng Boss Entong Sadayana Bisa Ngaronjatkeun Padamelan Anjeun-kantor gps
  • kantor gps

Ngadaptaran Anjeun sareng Boss Entong Sadayana Bisa Ngaronjatkeun Padamelan Anjeun

Kadang anjeun ngan henteu akur sareng bos anjeun. Éta tiasa anjeun, panginten anu janten pangawas, tapi boh cara, anjeun henteu cocog. Panaliti anu anyar nyarios anjeun ngaku kanyataan éta ka silih tiasa ningkatkeun kamampuan padamelan anjeun. Michigan State University nalungtik 280 pasang manajer sareng laporan langsung.
Kumaha Taroskeun sareng Pangurus "Pandu-Ku" Éta Henteu Di sakitar-kantor gps
  • kantor gps

Kumaha Taroskeun sareng Pangurus "Pandu-Ku" Éta Henteu Di sakitar

Conto di luhur mangrupikeun manajemén drive klasik, tapi manajer anu nyetir teu kedah janten jalma anu nembé lulus, cocog sareng anjeun damel, sareng saatos sateuacan tiasa nanyakeun. Éta tiasa janten pangatur anu anjeun henteu pernah ninggali kusabab anjeun damel ti bumi, atanapi ménéjer anu nyumponan anjeun sacara rutin, tapi éta rapat-rapat éta sadayana ngalungkeun kagiatan padamelan sareng kalebet tugas. Pondo