https://twhack.com
Slider Image

toko musik

Google Music vs Amazon MP3 vs iTunes: Toko Musik Online Anu pangsaéna pikeun Anjeun?-toko musik
  • toko musik

Google Music vs Amazon MP3 vs iTunes: Toko Musik Online Anu pangsaéna pikeun Anjeun?

Google muka toko musik énggalna ka sadaya para tamu di AS minggu ieu, nyarioskeun hubunganna sareng labél musik sareng musisi indie, sareng jangkauan alitna ka Pasar Android. Toko anyar ngagaduhan jutaan lagu pikeun dijual, tapi naha éta parantos pertandingan, persaingan serius pikeun iTunes sareng Amazon MP3, atanapi toko musik online anu pangsaéna kaluar aya patarosan anu sapinuhna. Ha