https://twhack.com
Slider Image

monitor

Ultrawide vs Monitor Dual: Mana anu Langkungna Pikeun Produktivitas?-monitor
  • monitor

Ultrawide vs Monitor Dual: Mana anu Langkungna Pikeun Produktivitas?

Monitor Ultrawide sacara tradisional aya tampilan anu kira-kira babandingan aspék 21: 9, dirancang gaduh rasio aspék nu sami sareng layar téater pilem tradisional. Gumantung kana ukuran tampilan anu anjeun kenging, anjeun ningal résolusi layar sakitar 2560-piksel atanapi 3440-piksel ku lebar 1080-piksel atanapi jangkungna 1440-piksel, dina ukuran tampilan ti 29 "dugi ka 34" diagonal. Ét
Ieu Database Sorts Monitor sareng HDTVs ku Tampilan Lag-monitor
  • monitor

Ieu Database Sorts Monitor sareng HDTVs ku Tampilan Lag

Pintonan anu jauh nyaéta yén reureuh antawis anjeun hiji kajadian anu aya dina konsol game atanapi PC sareng tindakan anu ditampilkeun dina layar. Milarian tampilan kalayan waktos séhat anu penting, ku kituna DisplayLag gaduh pangkalan data anjeun tiasa nyaring ku merek, waktos lag, ukuran layar, tingkat refresh, sareng seueur deui. D
Layar anu langkung ageung kanggo Kurang Duit: Anggo TV 4K tibatan Monitor-monitor
  • monitor

Layar anu langkung ageung kanggo Kurang Duit: Anggo TV 4K tibatan Monitor

Aya seueur monitor komputer anu saé di luar, tapi upami anjeun hoyong langkung layar perumahan tanpa ngaluarkeun artos langkung seueur, televisi 4K tiasa janten taruhan pangsaéna anjeun. Lima Monitor Komputer Terbaik Ngaronjatkeun hardware komputer anjeun sanés ngan ukur sapertos ngarasa énggal… Brian Hauer nyerat dina Tiamat yén Seiki 39K televisi 4K inci, $ 500 sapotong, mangrupikeun tampilan produktivitas anu pangsaéna anu tiasa didieu. Upami
Calibrate Monitor Anjeun Nganggo Pengatur warna Murah, Sewa-monitor
  • monitor

Calibrate Monitor Anjeun Nganggo Pengatur warna Murah, Sewa

Calibrize Entuk Monitor anjeun Disusun dina Tilu Léngkah Windows ngan: Aplikasi gratis Calibrize nyekel leungeun anjeun ngaliwatan monitor tilu léngkah anu gampang… Sanajan kalolobaan jalma henteu kedah ngageterkeun warna monitorna (kacuali anjeun salaku editor poto tegar atanapi desainer grafis), pangaturan dua-monitor sering tiasa nyababkeun frustasi warna. Sa
Poto Alat Calibration Monitor Jumaah Ngajantenkeun Gampang Pantun Pantun Gampang-monitor
  • monitor

Poto Alat Calibration Monitor Jumaah Ngajantenkeun Gampang Pantun Pantun Gampang

Upami anjeun milarian cara anu gancang sareng gampang pikeun nyaluyukeun monitor anjeun tanpa loba ribut kalayan prosés multi-hambalan, alat kalibrasi di Photo Jumaah tiasa ngabantosan anjeun nyekep monitor anjeun. Henteu aya anu leres ngagentos pikeun kalibrasi hardware, tapi upami anjeun teu damel di industri cetak atanapi salaku fotografer profésional, anjeun henteu kedah calibrate monitor anjeun pikeun cocog sareng jagat fisik — anjeun kedah calibrate leres sareng anjeun tiasa nganggo monitor tanpa meneran panon anjeun. Sa