" "
https://twhack.com
Slider Image

salah paham

Ieu Debtks Video 10 Konplikasi populér Ngeunaan Tatabasa Sunda Basa Sunda-salah paham
  • salah paham

Ieu Debtks Video 10 Konplikasi populér Ngeunaan Tatabasa Sunda Basa Sunda

Gampil lieur ngeunaan tata bahasa anu leres kumargi aya seueur aturan anu béda. Sababaraha aturan anu nuju anjeun tingali, kumaha oge, meureun henteu kedah leres, sareng video ieu di dieu pikeun ngabereskeunana. Naha anjeun mangrupikeun snob grammar atanapi slob grammar, Elliot Morgan di saluran Mental Floss YouTube sacara saksama ngajelaskeun kabeneran balik sababaraha mitos grammar anu populer.