https://twhack.com
Slider Image

olahtalatah

Mungkasi Pesen téks Kalayan Mangsa Bisa Ngadamel Anu Seueur-olahtalatah
  • olahtalatah

Mungkasi Pesen téks Kalayan Mangsa Bisa Ngadamel Anu Seueur

Ngeureunkeun pesen téks nganggo hiji waktos tiasa nyababkeun gramatis anu leres, tapi hiji studi anu anyar nunjukkeun éta ogé tiasa janten sigana tiis sareng henteu raoseun. Panaliti ieu, dipimpin ku Celia Klin ti Universitas Binghamton, sareng diterbitkeun dina Komputer dina Paripolah Asasi Manéh , nunjukkeun ngeureunkeun pesen téks anjeun kalayan période ngajadikeun aranjeunna henteu resep ka ikhlas kana panampi. Pami
Jieun Thunderbird 3 Ultimate Online / Hub pesen Offline Anjeun-olahtalatah
  • olahtalatah

Jieun Thunderbird 3 Ultimate Online / Hub pesen Offline Anjeun

Anjeun panginten mangrupikeun pangguna diehard Gmail, rawan nyatakeun yén klien email desktop maot. Éta teu kunanaon. Kami masih ngira anjeun mendakan Thunderbird 3 janten solusi email offline anu langkung saé, sareng agrégator anu saé pisan pikeun sadaya koropak anjeun. Naon anu ditungtun nyaéta pituduh pikeun nampi Thunderbird 3 didirikeun salaku klien email offline khusus, ogé agrégator koropak online anu langkung saé sareng kuat-ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatur sadayana tina akun email rutin anjeun ka Google Voice, Google Wave, sareng sanésna sanésna. -email ko