https://twhack.com
Slider Image

McDonald's Ngalamar Wi-Fi Gratis Dimimitian dina Januari

McDonald henteu hoyong anjeun ngan ukur nyandak bom gris anjeun sareng angkat — aranjeunna hoyong anjeun nempel, nginum inuman kopi, sareng nyebarkeun wéb tina laptop atanapi smartphone anjeun. Kusabab éta aranjeunna nawiskeun Wi-Fi gratis, anu saacanna hargana $ 2, 95 dua jam, dina 11, 000 tina 14.000 lokasi AS, dimimitian dina pertengahan Januari. Ladenanna ngalangkungan AT&T, sareng janten paningkatan usaha ranté Gatotkaca anu nyobian sababaraha usaha latte-sareng-laptop jauh ti Starbucks. Kitu cenah, pikasieuneun duanana goreng sareng keyboard keyboard sigana bakal tetep tangtangan. [WSJ.com via Mashable]