https://twhack.com
Slider Image

toko aplikasi mac

Anjeun tiasa mupus Mac App Store, Tapi Henteu Didukung-toko aplikasi mac
  • toko aplikasi mac

Anjeun tiasa mupus Mac App Store, Tapi Henteu Didukung

Sanajan Mac App Store anyar gaduh sababaraha kauntungan, sabagian anjeun bakal resep anu cekap hoyong badé dipupus. Henteu dirojong ku Apple, tapi blog téknologi OSNews ngalaporkeun yén mungkin: ngan ngaleupaskeun ku hal anu kasebat ku AppCleaner. Ieu bakal ge ngaleupaskeun tina App Store sareng file anu aya, sareng éntri menu App Store bahkan bakal balik deui kana éntri "Mac OS X Software" lami. Pil