https://twhack.com
Slider Image

diréktori mac

Monitor Sistem Pangalusna pikeun Mac OS X-diréktori mac
  • diréktori mac

Monitor Sistem Pangalusna pikeun Mac OS X

Mac OS X parantos aya sareng monitor sistem anu padet, tapi sanés saé pikeun ngan ukur dina kasihatan sistem kaséhatan anjeun. Pikeun éta, kami resep Monity, anu calik di Pusat Béja anjeun pikeun aksés gampang kana kakayaan inpormasi. Monity Platform : Mac OS X Harga : $ 2, 99 Unduh Halaman Fitur Sistem monitoring umum di Pusat Bewara Sistem sistem monitor, memori, batré, sareng panggunaan disk Data gampang diakses ti mana waé dina OS X Gampang nyusun panél sareng ngaropea tampilan Anggo rohangan anu rinci pikeun unggal disk Inpormasi batré pikeun alat Bluetooth Pecahna terperinci panggunaan me
Peluncuran App Pangalusna pikeun Mac-diréktori mac
  • diréktori mac

Peluncuran App Pangalusna pikeun Mac

Sapanjang sababaraha taun, Mac parantos ngagaduhan seueur pilihan pikeun peluncuran aplikasi anu alus teuing. Alfred mangrupikeun kami milih kusabab ngatur kasaimbangan sareng kamampuan. Saha waé anu tiasa ngajemput sareng mimiti nganggo éta, tapi upami anjeun badé ngagali langkung jero kana automation aya seueur ruangan pikeun perluasan. A
App Editing Gambar Pangsaéna pikeun Mac OS X-diréktori mac
  • diréktori mac

App Editing Gambar Pangsaéna pikeun Mac OS X

Nalika anjeun mikir éditor gambar dina platform naon waé, pikiran anjeun langsung ka Photoshop. Kanggo sabagéan ageung urang, mayar biaya Adobe anu luhur bakal nampi kami aplikasi anu ngalakukeun langkung ti anu leres-leres dipikabutuh atanapi paduli. Salaku hasilna, urang ngaraos Pixelmator bakal meunang manah kalolobaan pangguna di Mac. É
App Best Nyadangkeun Online pikeun OS X-diréktori mac
  • diréktori mac

App Best Nyadangkeun Online pikeun OS X

Anjeun kedah nyadangkeun hard drive anjeun. Anjeun acan nguping sajuta kali, tapi kalolobaan jalma henteu ngalakukeunana. Janten urang badé ngagampangkeun: CrashPlan mangrupikeun alat cadangan anu pangsaéna. Éta naon anu kedah anjeun pake pikeun nyieun cadangan data anjeun, boh dina situs sareng luar situs. T
Buku Alamat Paling Apik pikeun Mac OS X-diréktori mac
  • diréktori mac

Buku Alamat Paling Apik pikeun Mac OS X

Mac OS X boga buku alamat anu diwangun sareng sababaraha pilihan pihak katilu anu kapake, tapi tina pilihan anu seueur Cobook anu paling dipikaresep ku urang. Aplikasi anyar pisan, ayeuna masih kénéh aya dina béta, tapi milarian intelektual sareng média sosial ngajantenkeun gampil cinta. Cobook Platform: Mac OS X Hargana: Gratis Unduh Halaman Fitur Nangtukeun jinis inpormasi anu anjeun cariosan atanapi nambihan nalika anjeun ngetik éta. Sac
Alat Potret Screen Best pikeun Mac OS X-diréktori mac
  • diréktori mac

Alat Potret Screen Best pikeun Mac OS X

OS X parantos nawiskeun cara nyandak potret layar sareng sababaraha potong kompas keyboard, tapi upami anjeun hoyong ngalakukeun sakedik deui anjeun kedah ngarebut alat pihak katilu. Ti seueur anu sayogi, Skitch mangrupikeun karesep kami pikeun seueur alat annotasi na seueur pilihan dibagi instan. Upami anjeun teu acan biasa sareng screenshot, baca petunjuk pamula urang
App Screencasting Pangalusna pikeun Mac OS X-diréktori mac
  • diréktori mac

App Screencasting Pangalusna pikeun Mac OS X

Mac OS X pinuh ku cara ngarekam layar anjeun, kalayan alat anu diwangun nepi ka Quicktime Player sareng sajumlah aplikasi pihak katilu. Diantara loba alat, Screenflow mangrupikeun pilihan luhur urang. Éta gancang, beunghar ku pitur, ngadamel sadayana perkawis prosés screencasting ti mimiti dugi ka rengse, sareng rangkep salaku kamungkinan pangimeutan pidéo pangbasajanna anu paling saé dina Mac. Sk
The Spreadsheet App Best pikeun Mac-diréktori mac
  • diréktori mac

The Spreadsheet App Best pikeun Mac

Aya sajumlah anu sanggup, hamparan pésta hamper pikeun Mac, tapi kami ngagaduhan artos ka Excel berkat set fitur anu euyeub, kasaluyuan salib (sareng wéb), sareng alat manajemén data. Microsoft Excel 2011 Platform: Mac OS X Harga: $ 120-200 (Bagean Microsoft Office) Unduh Halaman Fitur Jieun hamparan sareng persamaan terpadu Jieun grafik anu pikaresepeun tina data anjeun Ngatur sareng nyaring tabel anjeun Damel bagan "sparkline" ukuran gambar kanggo ningali data sakaligus Visual ningkatkeun data anjeun sareng papan, panyorot, sareng seueur deui Sacara otomatis nyimpulkeun data anjeun
App Pangolahan Kecap Pangsaéna pikeun Mac-diréktori mac
  • diréktori mac

App Pangolahan Kecap Pangsaéna pikeun Mac

Mac henteu kakurangan dina aplikasi ngolah kecap, sareng seueur tujuan pikeun ngalayanan khusus. Mangkaning, Tulis 2 ngirangan sadayana anu anjeun peryogikeun tina prosésor kecap kalayan kesederhanaan sareng betah tanpa aya kembangan. Catetan: Upami urang kaasup aplikasi wéb, Google Docs kamungkinan bakal meunangna.
Diropéa: App Antipirus Best pikeun Mac-diréktori mac
  • diréktori mac

Diropéa: App Antipirus Best pikeun Mac

Kami ngarobih Diréktori Mac App kami pikeun nyarankeun Sophos Anti-Virus pikeun Mac salaku alat antipirus anu paling saé pikeun OS X. Rékoméntasi kami saatos teu ngajalankeun nanaon pisan, tapi aya seueur pilihan anu langkung kuat sareng gratis anu aya anu teu malire. Sakabéh éta ngajagi Mac anjeun tina malware anu matak target OS X, tapi anu pangsaéna ogé awaskeun pikeun ngaleungitkeun virus Windows sareng malware sahingga henteu ngéangan inféksi mesin Windows dina jaringan asal anjeun, partisi Windows anjeun Boot Camp kana rutin, atanapi naon anu aya mesin virtual Windows anu anjeun simpen ka
Pangalusna Sistem Panyusun Best pikeun Mac-diréktori mac
  • diréktori mac

Pangalusna Sistem Panyusun Best pikeun Mac

Upami anjeun hoyong ngapiki setélan sareng ngajalankeun skrip pangropéa dina Mac OS X, anjeun tiasa teras-terasan nuju kana garis paréntah. Di sisi anu sanés, anjeun tiasa teras-terasan kana salah sahiji ti saeutik tweakers sistem anu sayogi pikeun milarian padamelan ti antarmuka pangguna grafis (GUI). Ka
Aplikasi Virtualisasi Pangsaéna pikeun Mac OS X-diréktori mac
  • diréktori mac

Aplikasi Virtualisasi Pangsaéna pikeun Mac OS X

Mac OS X ngan ukur nawiskeun sababaraha aplikasi virtualisasi, tapi persainganna kuat. Kami parantos milih Paralel salaku hatur nuhun anu dipikaresep pikeun pagelaran anu saé, kagunaan panggunaan, sareng set fitur anu khusus-Mac. Paramét Desktop Platform: Mac OS X Harga: $ 80 Unduh Halaman Fitur Pamasangan gampang sistem operasi populér sapertos Windows, Linux, sareng Mac OS X Jalankeun sababaraha lingkungan virtualized simulatenously Virtualisasi Windows nawiskeun seueur metode pikeun ngahijikeun lingkungan virtualisasi sareng Mac OS X, sapertos file file (bahkan via sered sareng serelek) sare
The Best Disc Burning App pikeun Mac-diréktori mac
  • diréktori mac

The Best Disc Burning App pikeun Mac

Unggal ti saprak Apple ngenalkeun disk pembakaran kana Mac OS X, parangkat lunak pihak katilu ngeureunkeun ningali pangwangunan. Sanaos henteu aya ton aplikasi disk pembakaran anu masih kénéh dijalankeun, Burn masih kuat salaku pilihan luhur urang berkat kesederhanaan, set fitur anu kuat, sareng tag harga $ 0.
Aplikasi Pangukuran Waktu Pangsaéna pikeun Mac OS X-diréktori mac
  • diréktori mac

Aplikasi Pangukuran Waktu Pangsaéna pikeun Mac OS X

Aya sababaraha sakepel aplikasi nyukcruk waktos pikeun Mac. Sanaos sanés salah sahiji anu sampurna, karesepna kami nyaéta Klok berkat pelacak waktos sareng asupna, kalenturan, sareng antarmuka anu kahartos. Klok Platform: Mac OS X (sareng Windows) Harga: Gratis ($ 16 pikeun Pro Vérsi) Unduh Halaman Fitur Lacak proyék naon, ngalebetkeun atanapi sabalikna Séréd sareng teundeun lebet waktos Nyayogikeun gambaran dasbor basajan ngeunaan kumaha anjeun parantos ngagunakeun waktos anjeun Ngartikeun sababaraha proyék Apdet otomatis Bisa ngékspor cadar waktos ka Microsoft Excel Fitur tambahan dina versi
The Best To-Do App pikeun Mac OS X-diréktori mac
  • diréktori mac

The Best To-Do App pikeun Mac OS X

Mac OS X diberkahan (atawa panginten dijalankeun) langkung seueur anu kedah dianggo tibatan anu pernah anjeun anggo. Favorit kami nyaéta Wunderlist berkat set fitur padet, kamampuan singkronisasi, kasaluyuan cross-platform, sareng tag harga $ 0. Wunderlist Platform: Mac OS X, Windows, sareng seueur deui Hargana: Gratis Unduh Halaman Fitur Singkron sareng aplikasi wunderlist web sareng salinan Wunderlist sanés anu anjeun jalan pikeun Mac, Windows, Android, iPhone, atanapi Blackberry Bagikeun daptar sareng réréncangan pikeun kolaborasi dina tugas Tambahkeun catetan kana tugas pikeun nyayogikeun d
Aplikasi Best Video Chat pikeun Mac-diréktori mac
  • diréktori mac

Aplikasi Best Video Chat pikeun Mac

Nganggap Apple nyéépkeun video chat salaku hal anu populer, aya seueur pilihan dina Mac OS X. Kitu cenah, kami pikir Skype nyandak hadiah anu luhur berkat gambar anu berkualitas tinggi, betah dianggo, sareng ayana dina komputer geeks sareng nini. sami. Kitu cenah, naon anu paling hadé dianggo pikeun anjeun meureun rupa-rupa. G
The Best PDF Viewer / Editor for Mac-diréktori mac
  • diréktori mac

The Best PDF Viewer / Editor for Mac

Aya seueur cara pikeun ningali sareng ngedit PDF dina Mac, tapi aplikasi Apple Pre-built na fenomenal sareng sering teu dipandangkeun. Sanaos Singa henteu wow ku seueur masarakat kalayan seueur fitur na, éta ngagaduhan sababaraha tambihan anu saé pikeun panempo / editor Apple Apple anu nempatkeun éta di luhur sareng janten pilihan kami pikeun pangsaéna. Ca
App Cloning Disk Best pikeun Mac OS X-diréktori mac
  • diréktori mac

App Cloning Disk Best pikeun Mac OS X

Aya seueur cara pikeun nyetak drive dina Mac OS X, tapi teu aya anu saderhana sareng efektif sapertos Karbon Copy Cloner. Éta pilihan paling luhur pikeun utilitas cloning disk kusabab éta damel padamelan anu dilakukeun ku cara anu anjeun peryogikeun. Karbon Nyalin Cloner Platform: Mac OS X Harga: Gratis $ 40 Unduh Halaman Fitur Jieun clone pasti tina disk naon Jieun cadangan bootable tina drive boot Mac OS X anjeun Gampang mindahkeunkeun file ti hiji disk ka anu sanés Ngarojong clones disk-to-disk clones (ieu dasarna hartosna nyalin sadayana langkung gancang, sakumaha salinan file-ka-file tiasa
Pangotektak Wéb Terbaik pikeun Mac-diréktori mac
  • diréktori mac

Pangotektak Wéb Terbaik pikeun Mac

Perdebatan browser parantos dipanaskeun dina sadaya platform, tapi kami resep Chrome dina Mac. Éta gancang, gampang dianggo, gaduh komunitas pamekar anu hébat, sareng ngadamel gagal kalayan rahmat. Tulisan ieu bakal masihan anjeun gambaran leutik ngeunaan fitur dasar Chrome, tapi kanggo langkung seueur, kami nyarankeun pisan mariksa kaluar pituduh pangguna kakuatan kami ka Chrome.
Best Browser File Alternatif Terbaik pikeun Mac-diréktori mac
  • diréktori mac

Best Browser File Alternatif Terbaik pikeun Mac

Panimu teu sampurna, sareng komunitas pamekar Mac parantos nyiptakeun seueur alternatif. Nalika aya pilihan anu langkung mirah, Path Finder mangrupikeun pilihan kami pikeun anu pangsaéna pikeun fitur pangguna kakuatan anu alus na, integrasi OS X jero, sareng kustomisasi. Jalur Panimu Platform: Mac OS X Harga: $ 40 (kalayan percobaan gratis 30 dinten) Unduh Halaman Fitur Browser file dual-pane (atanapi tunggal — éta pilihan anjeun) Motong jeung témpél Ngintegrasikeun kana Mac OS X pikeun dijantenkeun salaku pengganti Finder pinuh. Séré