https://twhack.com
Slider Image

cahaya

DIY Bawah Kabinét Lampu LED sareng Balukar Ngudar-cahaya
  • cahaya

DIY Bawah Kabinét Lampu LED sareng Balukar Ngudar

Upami anjeun bosen kana lampu fluoresensi tanggal di dapur anjeun (atanapi kurangna pikeun lampu-kabinét dina kabinét) kieu kumaha panduan anjeun bakal nulungan anjeun nambihan lampu jalur LED kalayan répék sareng pudar. Pangguna Parentah Esterill teu ngagaduhan anu kecuali sirah kalayan lampu pendaptaran fluorescent na. Bu
Gangguan CD CD kosong kana Lampu Meja-cahaya
  • cahaya

Gangguan CD CD kosong kana Lampu Meja

Kami geus nunjukkeun anjeun kumaha carana ngahurungkeun CD anjeun ka lampu, ayeuna kami balik deui pikeun nyorot téknik anu gampang pikeun ngarobah spindle sorangan kana lampu sakedik pikeun lampu méja anjeun. Bangun Lampu Stack CD Anjeun Nyalira Kumpulkeun anjeun tumpukan debu CD gratis sareng DVD-R kuno, lakukeun-diri-diri, sareng ngadamel diri anjeun… Hack repurposing ieu nyandak CD 100-count lami atanapi DVD spindle sareng ngarobih kana lampu ambien anu nampi dugi ka bohlam 25w (anjeun tiasa naekeun kacaangan ku nganggo lampu LED anu langkung saé tapi anjeun bakal ngirangan biaya rada dina
Anggo Cahaya Tali Hidden pikeun Lampu Accent Subdued-cahaya
  • cahaya

Anggo Cahaya Tali Hidden pikeun Lampu Accent Subdued

Upami anjeun milarian cara pikeun nambihan lampu ambien lemes ka daérah bumi anjeun atanapi kantor, lampu tali mangrupikeun cara anu hadé pikeun nyayogikeun aksen tanpa parah ku lampu sorot atawa lampu anu ditumpes. Kami parantos nunjukkeun anjeun kumaha nyetél lampu bumi sareng lampu kalayan lampu lampu sateuacanna, tapi éta téhnik anu murah sareng cukup fleksibel janten patut didaptarkeun deui. Atu
Hurungkeun Lampu IKEA Sakedik kana Patung Lampu Gede-cahaya
  • cahaya

Hurungkeun Lampu IKEA Sakedik kana Patung Lampu Gede

Upami anjeun kaget ku patung lampu kerucut lampu anu urang bagikeun taun ka tukang, tapi dipotong ku ideu, erm, ngumpulkeun tumpukan lalu lintas, anjeun bakal hoyong parios lampu mega novél ieu tina bit IKEA leutik. Karajinan Lampu tina Telepon Lalu Lintas Upami anjeun milarian lampu wanda anu murah- sareng anjeun leres-leres cinta jeruk - maka anjeun ukur… Pangguna instruksional Daniel Saakes kagungan panonna ngadamel patung anu ageung. T
Hurungkeun Tubél Cold-Cathode janten Lampu Murah dina Kabinet-cahaya
  • cahaya

Hurungkeun Tubél Cold-Cathode janten Lampu Murah dina Kabinet

Dina milari lampu handapeun kabinét murah, pamilik dapur anu digambar di luhur tos janten tabung tiis-katoda anu dimaksud pikeun lebet kasus PC. Hasil tina ékspériménna nyaéta dapur anu dibaharna lampu ku lampu kabinét. Sakabeh urusan dihidupkeun ku listrik listrik ku listrik suplai sareng togel ku saklar listrik leutik anu sagala teu énggal kaluar tina tetempoan lampu pencocak bébas. Pikeun