https://twhack.com
Slider Image

hack dapur

Ngalawan Noda Cai Keras Ku Nganggo Asam sitrat Dina mesin cuci anjeun-hack dapur
  • hack dapur

Ngalawan Noda Cai Keras Ku Nganggo Asam sitrat Dina mesin cuci anjeun

Cai keras bakal ngantunkeun piring anjeun ningali halimun sareng kotor henteu langkung saé sabun piring sareng rinsing agén anjeun. Nambahkeun asam sitrat sakedik kana beban pencuci pinggan anjeun tiasa ngabantosan. Nguciwakeun miceun piring anu bersih tina mesin pencuci piring anu henteu langkung bersih.
Jieun És Éngsér Jus Hébat Kalayan Pembekuan Arah-hack dapur
  • hack dapur

Jieun És Éngsér Jus Hébat Kalayan Pembekuan Arah

És kristal jelas henteu tiasa janten raos séhat anjeun langkung saé, tapi pasti sigana langkung elegan sareng canggih. Nganggo proses anu disebut teu katirisan arah, anjeun tiasa ngadamel tumpukan ageung és anu jelas-jelas teu nganggo alat anu mahal. Dina pidéo ieu ti saluran Cocktail Chemistry YouTube, anjeun bakal neuleuman kumaha anjeun tiasa dianggo pikeun nyiptakeun és sapertos gelas anu tiasa ngawangun sababaraha gaya séhat. Kabéh
Tetep Bidang Awi dina Botol Cai anu kaeusi pikeun Grégrasi Gampang-hack dapur
  • hack dapur

Tetep Bidang Awi dina Botol Cai anu kaeusi pikeun Grégrasi Gampang

Alton Brown mangrupikeun raja anu teu tangguh pikeun hacker pawon, sareng hiji ieu, tina akun Instagram na, éta sederhana pisan genius. Saatos waktosna badé grill kebabs, tetepkeun lidi anjeun dina botol cai anu didaur ulang pinuh ku cai. Éta ngajaga skewers beueus, nyegah ngaduruk, sareng kedutan nyorong aranjeunna dugi anjeun tiasa nyambat nalika anjeun peryogi. A
De-Stink Mason Jars sareng Uyah-hack dapur
  • hack dapur

De-Stink Mason Jars sareng Uyah

Bahkan kendi mason kaca tiasa nambihan bau-waktos dina waktosna. Untungna, anjeun parantos ngagaduhan anu anjeun kedah dicét-leres di dapur anjeun. Pangguna arahan peekaboo nunjukkeun ka kami yén sadaya anu kedah dicabut-citakan nyaéta jar mason nyaéta ciwit uyah anu séhat sareng gajih siku. Bilas sareng garing jar dina heula supados anjeun nyingkahan partikel tuangeun anu hampang. Nge
Cupcakes Grease-Buktina ku Nambihan Sawah Pan-hack dapur
  • hack dapur

Cupcakes Grease-Buktina ku Nambihan Sawah Pan

Upami anjeun kantos ngadamel cupcakes, anjeun panginten perhatosan handapeun layang sering greasy nalika parantos réngsé. Aya cara gampang pikeun ngalereskeun ieu: prep kana timah muffin sareng sangu. Kumaha carana kuéh Éta ngécéskeun yén béas nyerepkeun kaleuwihan minyak, nyésakeun pelebaran gratis tina paner. Ieu kum
Jahé Jahé Dina Jambatan nganggo Box Grater sareng Balutan Plastik-hack dapur
  • hack dapur

Jahé Jahé Dina Jambatan nganggo Box Grater sareng Balutan Plastik

Jahé parah mangpaat dina seueur piring, tapi parutan tiasa janten nyeri. Solusi saderhana: bungkus grater anjeun nganggo bungkus plastik saeutik, sareng parut jahé tina bungkus kasebut. Anjeun nyangka bakal ngoyak, tapi henteu, sareng upami anjeun atos, angkat angkat palastik sareng nyukur kana jahe minced, jus sareng sadayana.
Cabut noda tina Stainless Steel Cookware sareng Cream of Tartar-hack dapur
  • hack dapur

Cabut noda tina Stainless Steel Cookware sareng Cream of Tartar

Anjeun tiasa ngagosok sakumaha anu anjeun pikahoyong, tapi sababaraha noda sareng discolorasi ngan moal kaluar tina alat pananggalan stainless steel anjeun kalayan ngosok waé. Untungna, anjeun tiasa caangen panci sareng sababaraha karah. Reader's Digest nembongkeun kami cara anu gampang pikeun nyétangkeun deui ka alat memasak stainless steel anjeun.
Ngadamel Galuh, Kristal Kiub És Kristal Kalayan Cai Digodog-hack dapur
  • hack dapur

Ngadamel Galuh, Kristal Kiub És Kristal Kalayan Cai Digodog

Henteu aya anu lepat sareng batu gélo. Tapi upami anjeun langkung resep batu écés, anjeun tiasa gampang ngajantenkeun cai anu pindang. Over at About.com, kimiawan Anne Helmenstine ngécéskeun yén és jelas dibentuk tina cai murni anu teu ngagaduhan gas anu leyur. Tong batu jelas biasana didamel nganggo cai anu disucikeun ngalangkungan osmosis atanapi distilasi. Tapi
Jieun Omelet Leutik kanggo Tacos Sarapan Kurang Pisan-hack dapur
  • hack dapur

Jieun Omelet Leutik kanggo Tacos Sarapan Kurang Pisan

Tacos sasarap (atanapi burritos) ngan lezat. Tangtosna, aranjeunna tiasa janten pabalatak, sabab bahan-bahanna sering tumurun tina taco sareng kana piring anjeun. Pikeun ngajagi ieu kajantenan, cobi masak bahan-bahan anjeun kana kotak omelet mini. Tip ieu sumping kahadean ku ibu kuring, anu damel tacos sasarap ku cara kieu nalika kunjungan anyar
Susu Sapi Gampil Sareng Infuser Teh-hack dapur
  • hack dapur

Susu Sapi Gampil Sareng Infuser Teh

Frothy, susu anu saé nyaéta tambihan anu saé kanggo énjing-énjing (atanapi iraha waé) cangkir joe. Upami anjeun teu gaduh susu frother leungeun, anjeun tiasa nganggo infuser bal genggem pikeun ngerjakeun padamelan. WonderHowTo ngadaptarkeun sababaraha pilihan anu béda pikeun susu frothing di bumi. Susu
Jeruk jeruk liwat hiji grater pikeun siki cikat-hack dapur
  • hack dapur

Jeruk jeruk liwat hiji grater pikeun siki cikat

Jus sitrus nambihan rasa seger kana piring naon waé, tapi tetep siki tina tuangeun anjeun tiasa janten tangtangan. Pirit jeruk dina grater pikeun nyekel siki bari tetep meunang jus anu enak. Anggo grater nganggo liang anu langkung ageung upami anjeun tiasa, supados jus ngalir langkung gancang (tapi henteu langkung gedé sahingga siki turun.)
Campur Batter dina Kantong Plastik Gantina Saeful-hack dapur
  • hack dapur

Campur Batter dina Kantong Plastik Gantina Saeful

Upami anjeun nuju adonan anu anjeun kedah tuang (pancake, saha waé?), Anjeun tiasa nyalametkeun diri léngkah ku nyampur kana kantong anu tiasa dipaké. Potong juru sareng tuang adonan langsung ti kantong. WonderHowTo ngajelaskeun trik gampang ieu: Anjeun ngan saukur nempatkeun sakabéh bahan dina kantong plastik ziplock sareng mash aranjeunna dugi aranjeunna sakaligus dicampur. Te
Cabut Bawang Kontainer Plastik Dahareun ku Nyimpen Deui sareng Uyah-hack dapur
  • hack dapur

Cabut Bawang Kontainer Plastik Dahareun ku Nyimpen Deui sareng Uyah

Upami anjeun condong ngadamel tuang pungent-atanapi ngan ukur hilap ngeunaan hiji dina kulkas — anjeun panginten kedah ngurus wadah anu bau. Nambahkeun ciwit uyah ka wadah anjeun saatos ngumbah éta tiasa ngabantosan bau koret di bay. Éta pikasieuneun anu cukup - teu disebatkeun unappetizing-nalika anjeun mendakan wadah katuangan plastik pikeun nyimpen tuang anjeun sareng éta hanyir hanyir. Anj
Toko Pizza Peels Up High kalayan Gunung Guitar-hack dapur
  • hack dapur

Toko Pizza Peels Up High kalayan Gunung Guitar

Upami anjeun resep ngadamel pizza anjeun sorangan di bumi, kulit pizza matak gampang nyetél sareng nyandak pai anjeun. Aranjeunna tiasa ageung sareng kagok ngawangun, tapi gitar gunung gampang masihan anjeun gampang, jalan kaluar tina neundeun. J. Kenji Lopez-Alt, Direktur Kulawarga Ngokolakeun blog dahareun Serious Eats, bosen nyobian ngagampangkeun aksés, tapi lokasi anu sanés ngaganggu pikeun kulitna sareng ngagaduhan kreatif. S
Balikkeun Botol Jus beku kanggo Nyaho upami Freezer Anjeun lirén-hack dapur
  • hack dapur

Balikkeun Botol Jus beku kanggo Nyaho upami Freezer Anjeun lirén

Upami freezer anjeun lirén damel kanggo sababaraha waktos nalika anjeun dina liburan, anjeun bakal hoyong terang, saprak tuangeun anjeun tiasa baktéri anu ngabahayakeun. Panggihan ku ngajaga satengah botol jus beku tibalik. Salaku Raja Random nyebatkeun dina pidéo di luhur, anjeun kedah mimiti ngaleupaskeun jus dina botol, teras balikanana. C
Cabut Dinnerware goresan sareng Cream of Tartar-hack dapur
  • hack dapur

Cabut Dinnerware goresan sareng Cream of Tartar

Salaku piring sareng mangkok anjeun biasa dianggo, waktosna, légal, garpu, sareng kutipan kéngingkeun gedang anu saé. Nyirir kana panto anjeun pikeun milari sababaraha krim tina karah, sareng anjeun tiasa ngiringan tanda anu awon pisan. YouTuber Melissa Maker nunjukkeun prosésna dina saluran Spasi Kuring Bersih dirina, tur éta saé saderhana. Krim
Kumaha Perawatan Alat Dapur Karesep Anjeun-hack dapur
  • hack dapur

Kumaha Perawatan Alat Dapur Karesep Anjeun

Ngan sapertos mobil atanapi komputer anjeun, alat dapur anjeun kedah ngurus sareng perawatan supados pangsaéna. Sadaya butuh pisan usaha, sareng aranjeunna bakal nyayogikeun anjeun saé pikeun sababaraha taun. Kukus baja Karét Anjeun Anjeun teu tiasa ngajalankeun pawon tanpa pariuk stainless steel anu saé sareng panci, ku kituna penting pikeun ngabersihan leres kanggo jangka panjang. An
Kertas Parchment Fasten sareng Clothespin kanggo Tuang Batter Gampang-hack dapur
  • hack dapur

Kertas Parchment Fasten sareng Clothespin kanggo Tuang Batter Gampang

Kertas pérsip biasana disimpen dina gulung, ku upami anjeun nganggo garis panci, éta nyobian pop up. Anggo sababaraha pakéan di sisi lambaran anjeun pikeun ngajaga kertas dina tempatna, saur The Kitchn. Éta tiasa dianggo sareng panci panci sareng pan roti, sareng anjeun tiasa ngayakeun réplik ieu sareng klip binder ogé. Alam
Jaga Daptar Dapur Kahayang Pikeun Mésér Barang Anu Anjeun Peryogikeun, Henteu Hayang-hack dapur
  • hack dapur

Jaga Daptar Dapur Kahayang Pikeun Mésér Barang Anu Anjeun Peryogikeun, Henteu Hayang

Pikeun ningali barang di dapur anjeun leres-leres kedah mésér, Deb Perelman tina Smitten Kitchen mamatahan gaduh daptar hajat anu anjeun update unggal-unggal waktos anjeun ngaharepkeun prustasi pikeun ngaharepkeun anjeun ngagaduhan sababaraha alat. Unggal waktos anjeun sapertos, "Argh, kuring ngarepkeun kuring _____, " tulisna.
Anggo Dataran Datar tina Ksatria kanggo Nyebaran Mentega langkung Gampang-hack dapur
  • hack dapur

Anggo Dataran Datar tina Ksatria kanggo Nyebaran Mentega langkung Gampang

Éta tiasa ngarobih pandangan dunya anjeun pikeun nguping tapi seueur anjeun henteu leres-leres "peso mentega anu leres". Upami éta ngagaduhan pinggiran serrated, sacara teknisna nyaéta péso méja, atanapi kamungkinan péso roti. Entong ngantepkeun anjeun lirén. Pikeun nyebarkeun mentega sareng langkung gampang, anjeun ngagaduhan pilihan anu langkung palinter: flip deui sareng nganggo sisi datar. Pisau