https://twhack.com
Slider Image

kaseur

Oasis Kindle Amazon Anyar Nyaéta $ 289 Pantun Ereader Méwah-kaseur
  • kaseur

Oasis Kindle Amazon Anyar Nyaéta $ 289 Pantun Ereader Méwah

Dinten ayeuna, Amazon ngumumkeun tambahan anyar kanggo barisan Kindle. Oasis nyaéta nyaéta jauh anu paling laris di sekitar Kindle, tapi ogé tujuanana nyaéta anu pangsaéna. Oasis gaduh sisina melengkung, dirancang pikeun pas kana rapi panangan nalika anjeun maca. Éta ngabagi layar 300ppi anu sami sareng Voyage Kindle, tapi ngandung langkung LED supados anjeun tiasa nyaluyukeun kacaangan ka derajat anu langkung seueur. Oasi
Candak Potret layar dina Ampir Sakur Alat-kaseur
  • kaseur

Candak Potret layar dina Ampir Sakur Alat

Anjeun panginten hoyong bagikeun gambar tina buku anu anjeun baca atanapi nyepak shot tina halaman setelan supados anjeun tiasa ngabantosan réréncangan dina alatna. Naon waé alesan anjeun, anjeun tiasa nyandak potret layar dina alat anu paling Kindle. Ieu kumaha carana ngalakukeun. Video di luhur tina situs ebook Goodereader nunjukkeun cara nyandak layar pidéo di Kindle Paperwhite. An
Sedih kanggo ios Bisa Ngadamel Siri Maca Buku Anjeun Alami (Sorangan)-kaseur
  • kaseur

Sedih kanggo ios Bisa Ngadamel Siri Maca Buku Anjeun Alami (Sorangan)

Sanajan lila-pseudo fitur tina alat Hardle Amazon, aplikasi ios maranéhanana tina nami anu sami ayeuna nawiskeun kamampuan maca buku anjeun ka Siri ku sora. Anu downside? Anjeun teu tiasa ngan saukur Siri maca buku anjeun ka anjeun tina keran tombol. Amazon nambihan fitur ieu pikeun nyokong aksés pikeun buta.
KUAL mangrupikeun mangrupikeun laun, Unified launcher kanggo Jailbroken Kindles-kaseur
  • kaseur

KUAL mangrupikeun mangrupikeun laun, Unified launcher kanggo Jailbroken Kindles

Upami anjeun gaduh Kindle lami linggih, atanapi anjeun ngan ukur kéngingkeun sakedik tina hiji anu dianggo unggal dinten, jailbreaking sederhana. Sakali anjeun jailbreak, KUAL mangrupikeun launcher aplikasi anu saé anu méré anjeun aksés gampang pikeun anu anjeun undeur. KUAL damel sareng seueur pisan unggal modél Kindle tunggal. Saka
App Kindle pikeun iPhone jeung iPad Ayeunaeun nampi Dokumén Dokumén (Kalebet PDF)-kaseur
  • kaseur

App Kindle pikeun iPhone jeung iPad Ayeunaeun nampi Dokumén Dokumén (Kalebet PDF)

ios: Amazon parantos ngapdet aplikasi iPhone sareng iPad na ku cara anu ageung: Anjeun ayeuna tiasa ngirim dokumén ka alat ios anjeun nganggo alamat email Kirim-to-Kindle énggal, bahkan PDF. Teu aya tata perenah énggal pikeun ningali buku, newsletter, sareng dokumen. Pangguna iPad ngagaduhan sababaraha pamutahiran tambahan, kalebet aksés ka langkung ti 400 majalah sareng koran sareng "buku téks tiron cetak" anu kalebet pormat sareng tata perenah buku cetak ogé kamampuan nyorot sareng nyebatkeun annotate buku-buku sapertos anu diharapkeun. Anje
Jailbreak Touch Kindle Anjeun nganggo MP3-kaseur
  • kaseur

Jailbreak Touch Kindle Anjeun nganggo MP3

Versi anyar Amazon ngeunaan Kindle Touch nganggo sistem operasi anyar, tapi programmer Yifan Lu parantos tiasa ngatur jailbreak alat éta kalayan prosés anu luar biasa anu henteu peryogi anu langkung ti éta maén file MP3. Prosés ka jailbreak mangrupikeun saderhana nalika janten. Anjeun kedah ngundeur file ZIP tina situs Lu teras nyalin MP3 jero ka Kindle anjeun. Mak
Pamaca awan Kindle Akhirna Nyayogikeun Buku Kindle ka Firefox-kaseur
  • kaseur

Pamaca awan Kindle Akhirna Nyayogikeun Buku Kindle ka Firefox

Dinten ngan ukur kanggo pangguna Chrome sareng Safari, Kindle Cloud Reader ayeuna tiasa dianggo dina Firefox, ku kituna anjeun tiasa maca buku Kindle anjeun dina jero panyambungan Mozilla online atanapi offline. Wéb wéb nyinkronisasi pustaka Kindle anjeun, ogé tetengger, catetan, sareng sajabana. Pikeun ngamimitian nganggo buku Kindle anjeun ayeuna di http://read.am
Seuneu Kindle Rooting sareng SuperOneClick-kaseur
  • kaseur

Seuneu Kindle Rooting sareng SuperOneClick

Fire Kindle ngan nembé dugi di pantangan jalma, tapi anu munggaran pikeun masang firmware khusus, ngauban alat parantos parantos didamel. Pangguna forum XDA die2all110 ieu poking pikeun aksés root sareng mendakan éta gancang gancang nganggo SuperOneClick. Ayeuna, ieu sanés hartosna anjeun tiasa masang firmware khusus, tapi nunjukkeun yén konfigurasi khusus kamungkinan bakal dilaksanakeun dina waktosna. Pen
Nyentuh Kindle Pareuman Panyungsi Wéb 3G-kaseur
  • kaseur

Nyentuh Kindle Pareuman Panyungsi Wéb 3G

Numutkeun kana tulisan forum dina Amazon, Sigana Kindle Touch 3G moal ngadukung kana browsing wéb tina jaringan 3G na sapertos versi sateuacanna di Kindle. A pos ti forum Kindle on forum layanan palanggan Amazon ngarusak berita: Hapunten pikeun ngabingungkeun. 3G Kindle Touch 3G kami anu ngamungkinkeun anjeun nyambung ka Toko Kindle, undeuran buku sareng périodik, sareng ngaksés Wikipedia - sapanjang 3G atanapi Wi-Fi. B
Naroskeun Panulis Panaroskeun ti jeroeun Halaman Pangarang atanapi Halaman Pangarang Amazon-kaseur
  • kaseur

Naroskeun Panulis Panaroskeun ti jeroeun Halaman Pangarang atanapi Halaman Pangarang Amazon

Satiap heran nalika anjeun maca buku naon anu dimaksud pangarang ku petikan tangtu sareng miharep anjeun tiasa naroskeun langsung panulis? Fitur @author Amazon anu anyar bakal nyambungkeun anjeun sareng sababaraha pangarang anu kasohor langsung ti Kindle atanapi Amazon.com. Pikeun nanyakeun sual nalika anjeun maca salah sahiji buku panulis anu miluan di Kindle, anjeun ngan kedah nyorotkeun petikan anu anjeun badé naroskeun ngeunaan cara ngagunakeun Controller 5-cara sareng ngetik pesen anjeun mimitian ku "@author "; Amazon bakal tweet patarosan anjeun ka panulis sareng masangkeunana d
Delivereads Ngirim Tulisan Terpanjang ka Bageur Anjeun-kaseur
  • kaseur

Delivereads Ngirim Tulisan Terpanjang ka Bageur Anjeun

Upami anjeun hoyong sababaraha bahan bacaan anu saé anu dikirimkeun ka anjeun sacara otomatis, pariksa jasa ieu gratis tina "Internet Superhero" Dave Pell. Delivereads sacara otomoték nyorong sakeupeul artikel anu dipilih ku Pell ka Kindle anjeun. Sapertos jasa sejen anu ngakses alat Kindle anjeun, anjeun kedah nambihan Delivereads kana daptar email anu disatujuan anjeun dina Amazon.
Kumaha Cabut DRM tina Buku Umum Kindle anjeun-kaseur
  • kaseur

Kumaha Cabut DRM tina Buku Umum Kindle anjeun

Amazon Kindle ngaluncurkeun révolusi ebook, tapi henteu ngajadikeun éta eReader pilihan pikeun sadayana . Upami anjeun ngagaduhan buku Kindle anu anjeun hoyong dianggo kalayan alat anu sanés, ieu kumaha carana ngahapus DRM supaya anjeun tiasa. UPDATE : Sigana cara ieu, hanjakalna, henteu deui fungsi. U
KindleTwit Ngalabkeun Twitter Turun Kanggo Baca sareng Pasang Bébasan-kaseur
  • kaseur

KindleTwit Ngalabkeun Twitter Turun Kanggo Baca sareng Pasang Bébasan

Sedulur Anyar henteu ngagaduhan aplikasi Twitter, tapi aranjeunna ngagaduhan browser. Upami anjeun hoyong istirahat tina sagala bacaan anu serius anu anjeun lakukeun, tetengger KindleTwit salaku antarbeungeut Twitter anu ramah. Lima Perkara Anjeun Kudu Ngémutan waktos Pikeun Taun ieu Anjeun parantos ngagaduhan 525, 600 menit sareng sababaraha detik cadang kanggo damel sareng taun 2011.
Anggo Kindle Anjeun kanggo Panyebaran Overseas Gratis dina 3G-kaseur
  • kaseur

Anggo Kindle Anjeun kanggo Panyebaran Overseas Gratis dina 3G

Kindle éta hébat pikeun maca buku on-the-go, khususna nalika iinditan. Nanging, naon anu teu terang jalma anu nyaéta yén anjeun ogé tiasa ngotéktak wéb dina 3G Kindle anjeun gratis-sanaos sacara internasional. Poto ku bayu . Kuring nembe di Kanada nembé, dimana, salaku pangguna AT&T, kuring bakal dieusi biaya ékstremasi pikeun ngirim / nrima téks atanapi nganggo data naon waé ($ 15-20 / MB sareng $ .25 pikeun
Kumaha Akar NookColor Ka Akses dina Pasar sareng Maca Buku Buku Kindle-kaseur
  • kaseur

Kumaha Akar NookColor Ka Akses dina Pasar sareng Maca Buku Buku Kindle

Hoyong maca eBook Kindle dina layar warna? Atanapi unduh aplikasi Android? Hiji jalmi nyerat NookColor na (anu ngajalankeun Android), sareng dimuat dina aplikasi Kindle. Warna Nook Bisa janten Tablet Android Langkung Saé Anu Dipikir Urang The Nook Colour diwangun di luhur Android, tapi sigana lumpuh dina poténsial janten pembunuh ..
Nyetél Screensaver "Unit Demo" salaku Tekanan maling-kaseur
  • kaseur

Nyetél Screensaver "Unit Demo" salaku Tekanan maling

Pinjaman anjeun pangsaéna pikeun ngajagi gear anjeun ngalawan maling ieu teu pernah ngantepkeun, tapi pamaca Waktu Pilot AKA ngajelaskeun kumaha anjeunna ngagunakeun palapis layar palinter salaku maling maling pikeun Kindle na. Ieu mangrupikeun "maling tangkal kuring". Kuring jailbroke alat jadi kuring tiasa pasang layar layar kuring sorangan, sareng ayeuna iraha waé kuring mareuman Kindle, labél ieu némbongan dina layar. Il