" "
https://twhack.com
Slider Image

tip tipun

Milarian IMEI iPhone anjeun (sareng Inpormasi Lain) dina iTunes-tip tipun
  • tip tipun

Milarian IMEI iPhone anjeun (sareng Inpormasi Lain) dina iTunes

Saban telepon sélulér ngagaduhan "International Mobile Equipment Identity", atanapi IMEI, nomer. Ieu sapertos nomer séri pikeun telepon anjeun, sareng anjeun bakal peryogi upami anjeun peryogi dukungan jauh, atanapi upami telepon anjeun dipaling. Aya sababaraha cara pikeun milari IMEI iPhone anjeun, tapi jalma-jalma henteu umumna mikir waé dina iTunes - sabab éta henteu waé dimana waé dina aplikasi anu anjeun tiasa. Hente
Ngadamel Genius iTunes 'Campur Nyedep Sakedik ku Ngahurungkeunnana kana Putereun Biasa-tip tipun
  • tip tipun

Ngadamel Genius iTunes 'Campur Nyedep Sakedik ku Ngahurungkeunnana kana Putereun Biasa

Campuran Genius iTunes mangrupikeun ide anu saé dina téori, tapi sakapeung aranjeunna henteu masihan anjeun leres. Upami Genius teras masihan anjeun duplikat lagu-lagu anu tangtu (atanapi nambihan lagu anu teu kedah aya), ieu kumaha cara ningkatkeunana. Panginten éta kusabab kuring gaduh perpustakaan leutik, atanapi meureun éta kusabab kuring ngan ukur ngadangukeun sababaraha genre musik anu dipilih, tapi kuring henteu pernah kipas tina daptar lagu Genius dina iTunes. Ku
Aktipkeun "High Contrast Mode" dina iTunes 10-tip tipun
  • tip tipun

Aktipkeun "High Contrast Mode" dina iTunes 10

Upami iTunes 10 sakedik abu-abu sareng dikumbah kaluar panon anjeun, paréntah terminal anu sederhana tiasa tibalik (meureun sakedik teuing). Pikeun flip switch, kaluar iTunes, buka Terminal, sareng lebetkeun ieu: ingkar nulis com.apple.iTunes luhur-kontras-mode-aktipkeun -bool TRUE Upami modeu kontras anu luhur teuing jelas anjeun, anjeun tiasa pareum kalayan gampang kalayan paréntah anu sami, ngan ukur TRUE sareng FALSE.