https://twhack.com
Slider Image

Kumaha Pra-Echo Dot Tanpa Geuning Ngaliwatan Echo Amazon

Tadi dinten ayeuna, Amazon ngumumkeun dua alat anyar anu didamelkeun Alexa, Echo Dot sareng Amazon Tap. Panasaran, hiji-hijina cara pikeun mesen Echo Dot nyaéta nganggo Amazon Echo. Sanajan kitu, dina Twitter, Dwight Churchill mendakan tempat kerja nganggo aplikasi Amazon pikeun iPhone.

Gambar leutik gambar
Amazon Ngungkabkeun Echo Dot sareng Amazon Tap, Dua Perangkat Lunak Anyar

Dinten ayeuna, Amazon ngumumkeun dua alat énggal-énggal anu énggal, duanana langkung mirah ti Amazon Echo anu aya:…

Upami anjeun angkat ka halaman Echo Dot di Amazon, henteu aya tombol "pesenan". Sabalikna, anjeun kedahna parantos mesen alat tina Amazon Echo. Pikeun ngalangkungan ieu, buka aplikasi Amazon kanggo iPhone, milarian "Echo Dot, " teras gesek katuhu pikeun nambihan Echo Dot dina kartu anjeun. Kalayan éta, preorder anjeun aya dina karanjang anjeun sareng anjeun tiasa maju sareng mariksa. Upami anjeun leres-leres ngajantenkeun Echo Dot tapi henteu gaduh Echo, sigana mah pantes dina ayeuna bari anjeun masih tiasa. Ieu ukur tiasa dianggo dina aplikasi ios najan, sakumaha versi Android henteu ngagaduhan sikep gesek pikeun nambihan item dina kartu anjeun.

Update : Sababaraha pamakean Android ngagaduhan nasib ku paréntah sora. Toél tombol mikropon dina aplikasi Amazon, teras ucapkeun, "Tambihkeun Echo Dot to Cart." Éta kedahna anjeun nyandak balanja. Upami éta teu acan damel di aplikasi Amazon utama, coba waé dina aplikasi Amazon Underground.

Dwight Churchill | Twitter via Tech Insider


Hubungi pangarang di