https://twhack.com
Slider Image

Kumaha kéngingkeun Langgan Amazon & Simpen Diskon sareng Pengiriman 2 dinten Perdana

Amazon bakal ngantep anjeun ngahémat 5% kana barang-barang anu saé upami anjeun ngadaptarkeun Langganeun & Nyimpen program kirimanana. Éta geulis amis kecuali henteu otomatis masihan anjeun pengiriman dinten 2 dinten gratis upami anjeun ngagaduhan akun Perdana. Kieu carana kumaha dua.

Upami anjeun hoyong ngalanggan barang, tapi anjeun jinis henteu sabar, pamaca Tommy mendakan tempat kerja anu super gampang:

  1. Tambihkeun item kana karanjang anjeun minangka ngagaleuh sakali, tibatan milih Ngalanggan & Simpen dina halaman item.
  2. Dina pamariksaan, pastikeun anjeun gaduh pengiriman 2 dinten gratis anu dipilih.
  3. Dina pilihan pilihan pengiriman, anjeun kedah ningali kotak centang pikeun "Tambihkeun langganan kalayan Langgan & Simpen." Upami anjeun pariksa deui, anjeun bakal nampi diskon 5% sareng tetep kéngingkeun pengiriman 2-dinten Perdana gratis.

Trik ieu mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngahémat artos sakedik dina barang anu cocog kanggo Ngalanggan & Simpen tanpa ngalamar perks anu anjeun parantos mayar. Ngan émut kanggo ngaleungitkeun kiriman anu saatos upami henteu kéngingkeun langganan kanggo item éta.

Gambar leutik gambar
Mangpaat Perdana Perdana Amazon Anu Sadayana Anjeun Mungkin Poho Ngeunaan

Lamun anjeun balanja online, kaanggotaan Amazon Perdana gampangna mayar kanggo pengiriman haratis dua dinten…