https://twhack.com
Slider Image

server home

Ngawangun server Windows Killer Windows tina Scratch-server home
  • server home

Ngawangun server Windows Killer Windows tina Scratch

Windows Home Server nyaéta cara anu cukup gampang pikeun ngamimitian ngalirkeun eusi net sareng ngabagikeun file antara komputer bumi. PC Maksimum rinci ngeunaan gedong, instalasi, sareng manajemén anu pangropéa tina Home Server anu serius, tina taneuh. Geeks PC Hardcore sigana mah ngan ukur hoyong ngalangkungan daptar bagian sareng mertimbangkeun sababaraha upgrades atanapi panggantian. S
Troubleshoot Port Neraskeun sareng YouGetSignal-server home
  • server home

Troubleshoot Port Neraskeun sareng YouGetSignal

Situs wéb YouGetSignal nyeken alamat IP éksternal anjeun pikeun terang anjeun terang mana palabuhan anu suksés diteruskeun ku firewall anjeun sareng palabuhan anu ditutup pikeun bisnis. Naha anjeun parantos nyetél server bumi anjeun nyalira atanapi kéngingkeun kotor sareng BitTorrent, kamungkinan anjeun ngagaduhan sahenteuna ngajalankeun salah sahiji port port, proses anu ngamungkinkeun komputer di luar jaringan anjeun ngalangkungan firewall anjeun pikeun ngakses komputer. Upa
Tanya Lifehacker: Host wéb abdi di bumi?-server home
  • server home

Tanya Lifehacker: Host wéb abdi di bumi?

Geek pikeun Live: Kumaha nyetél server wéb home pribadi ku Gina Trapani Kuring sigana éta rumit atanapi lain waé unggal bakal ngalakukeun éta, ngalawan mayar artos ka pihak katilu anu janten host. Upami anjeun terang kumaha kuring bisa ngatur kadali hosting kuring sorangan, punten pasihan terang kuring. Hat