https://twhack.com
Slider Image

pikiran hive

Top Downloads Minggu ieu-pikiran hive
  • pikiran hive

Top Downloads Minggu ieu

Pariksa Upami Telepon Android Anjeun ngagaduhan Carrier IQ, No Rooting Required (Android) Nalika urang mimiti nyertakeun Carrier IQ, rootkit anu tiasa log sadayana anu anjeun lakukeun dina telepon anjeun, ku kami detil kumaha parios sareng ngahapus Carrier IQ dina Android nganggo aplikasi tina. pamekar anu manggih rootkit, tapi éta padika butuh rooting telepon anjeun.
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Kumaha anjeun diajar? Kanggo kuring éta gumantung kana subjek anu ditaliti ... naha éta ngan ukur hafalan, maca, atanapi ngalaksanakeun. Abdi hoyong ngarékam sababaraha audio dina komputer kuring, khususna jalma anu ngobrol sapertos wawancara atanapi 'Star Trek Personal Log Stardate .... "atanapi podcast. M
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Sakur tip pikeun nyiptakeun akun toddler-proof dina PC kuring supados anjeunna tiasa kabaurang sareng kuring henteu kedah hariwang ngeunaan éta? Sababaraha cocooan / aplikasi gambar anu ramah ogé pikaresepeun. Kuring nembé mendakan minggu ieu yén kuring kedah leres-leres ngagaduhan "kacamata komputer". Ab
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Kuring diajar programming sareng kuring milarian rekomendasi pikeun gampang gampang ngartos tutorial dina nulis pseudocode boh hiji tutorial online, buku atanapi pidéo tiasa langkung saé. Ngan nuju mésér telepon Android pikeun ngagentos iPhone kuring. Abdi estu nganggo telepon abdi kanggo maén musik sahingga kuring milari pamuter anu hadé pikeun Android. Lamp
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Kuring dicaritakeun ku panyadia internét kuring (perusahaan telepon lokal anu lokal, sanés salah sahiji jalma gedé) yén kuring ngan ukur tiasa nganggo modem / router anu aranjeunna bikeun, nyambung ka internet sareng moal tiasa kaluar sareng mésér kuring sorangan. Éta leres? Gaduh rencana ngawangun NASbox nganggo atom dual core micro atx mobo anu kuring gaduh. Peryo
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Naon sababaraha cara anu paling saé pikeun ngajaga tuangeun sapopoe pikaresepeun sareng henteu pikaboseneun atanapi raket hubunganana? Naon sababaraha karir di luar sanaeun anu ngagaduhan seueur kamar pikeun kamajuan, dimana anjeun tiasa janten hirup anu séhat, anu henteu meryogikeun gelar sarjana?
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Abdi nginjeum ka batur sabun cuci. Naha aya anu bisa kuring laksanakeun pikeun ngahindari kontak manusa di méja kuring pikeun ngahirupkeun dewa-dewa tukang cucung tina naraka bau? Naha aya anu tiasa nyarankeun software perkebunan anu saé? Abdi hoyong nyusun artos abdi sareng Abdi henteu acan gaduh pitunjuk dimana bakal ngamimitian!
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Kuring nuju siap-siap angkat ka dokter mata pikeun ujian ku kituna kuring tiasa nyandak naséhat Lifehacker sareng mésér gelas kuring online., Tapi kuring ogé resep nyandak sababaraha kontak. Naon inpormasi anu kuring diperyogikeun ti dokter panon? Sareng saha waé tiasa nyarankeun situs online anu hadé pikeun kéngingkeun kontak? Hei #
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Pamaké Android - pikiran dina [pangsaéna] launcher? Pamaké iPhone atanapi DD-WRT: aya hiji aplikasi (iTunes atanapi Cydia) anu sacara otomatis tiasa hudang komputer abdi nalika uih ka bumi (ngalangkungan WOL)? Naha aya anu nyarankeun tempat murah anu dipercaya pikeun layar iPhone kuring diganti atanapi kumaha héséna dilakukeun ku sorangan? Per
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Abdi parantos mutuskeun pikeun narik pemicu dina kotak MythTV sapertos. Saatos ngarékam pertunjukan liwat HD Over the Air, abdi badé mindahkeun éta ka NAS 3TB ku kituna kuring tiasa ningali éta dina komputer anu kuring ngagaduhan. Naha MythTV overkill pikeun tujuan kuring? Upami kuring ngagaduhan install Windows 7 disk anu saacanna dianggo, sareng konci produk anu henteu kapaké tina Windows 7 disk upgrade, tiasa waé kuring ngagunakeun anu parantos seger dina komputer kadua? Pert
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Kuring nembe nampi iPad 2 salaku kado. Naon aplikasi-na kedah anjeun sareng kasus gaya buku karesep? Sakumaha saran pikeun ngadamel sareng ngatur kira-kira 30 situs wéb? Abdi nuju mikiran pamikiran netbook anu saé kuring bakal nganggo dina pasuliwer kuring, tapi kuring milarian yén éta rada kaleresan pikeun tujuan éta. Sak
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Naon aktip anu anjeun pake pikeun ngembangkeun situs web PHP dina Windows? Kumaha ngeunaan Mac? Kuring terang yén Lifehacker pinuh ku konsumén Ex-Mozy anu gentos ka Carbonite atanapi CrashPlan, janten kuring hoyong ngadangu naon anu anjeun lakukeun sareng naon pangalaman anjeun sareng jasa éta? Abdi kedah mésér kaméra sareng-némbak kamera anu rapi. Naon
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Naon anu pangsaéna resep piña colada? Pendapat dina situs wéb dating? Naon waé carita anu suksés atanapi carita horor? Kumaha cara kuring ngaktifkeun blok indung dina browser anu nembé dileupaskeun? Sakur tip atanapi trik pikeun sémah pertama-waktos ka London? Kumaha carana hiji ngabersihan sampah anu tiasa bau sapertos mayit mayit parantos dibuang di jerona? Nikah
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Trackpad abdi henteu tiasa leres. Saha gaduh ide? Urang kakara ngagaduhan orok! (Gening!) Naon pamendak kumaha ngalacak feedings sareng popok parobihan sacara éléktronik? Kuring ngan ukur nuliskeun extension Gawker pikeun Chrome! Kadieu parios deui! Kuring ngarasa yén spentang perhatian kuring digelarkeun. N
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Naon hadé, ngagantian gratis kanggo Adobe Photoshop anu sanés GIMP? Abdi badé mésér mobil anu dianggo. Naon aya tips pikeun diémutan? Saha anu terang dimana kuring tiasa nyandak musik murah atanapi gratis pikeun nyitak pilem pondok kuring? Abdi di pasar pikeun sababaraha proyektor. Naon saran? Kuring ngan ukur ngalih kana telepon Android tina BlackBerry, tapi kuring sono kadali volume anu saé. Naha
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Naon jinis band kawinan anu abdi kedah mésér? Naon waé pikiran kana sistem ieu anu ku sim kuring ngawangun? Naha aya anu gaduh jalan anu saé pikeun clon boot drive hackintosh? Nalika abdi dipasangkeun telepon ka carjer mobil kuring, radio na statik! Naon ideu aya naon waé? Upami anjeun kedah mésér PC upami kana rak, naon merek anu anjeun mésér? Kuring
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Naon potong kompas keyboard favorit anjeun? Abdi peryogi pamuter Blu-Ray énggal. Naon usul? Bakal ngagunakeun GPS pikeun nyetir arah anu nganggo tuang data kuring? Naon cara anu paling saé pikeun ngiringan témbok ayeuna ayeuna kuring angkat ka luar apartemen kuring? Kuring nembe mimiti diajar Python. N
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Janten naon anu di lakukeun ku dinten saatos dunya teu tungtungna? Kumaha carana kuring kersa ngopi raos kopi anu langkung saé tina buuk cup tunggal kuring? Kuring condong ngerjakeun lebet, naha kuring tiasa percanten "awan" nganggo data kuring? Panyatur Gmail anu anjeun resep? Éta usum promo!
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Naon anu kuring tiasa lakukeun sareng pengawas Xbox 360 ayeuna ayeuna éta nyambung ka PC kuring? Abdi hoyong janten Planner kauangan Certified. Kumaha carana kuring ngamimitian? Stress sacara harfiah ngabunuh kuring. Kumaha kedah kuring ngatur? Aya saran ngeunaan naon anu kudu dilakukeun pikeun SSD 80GB luang ieu?
Tanya Roundup ku Komentator-pikiran hive
  • pikiran hive

Tanya Roundup ku Komentator

Naon cara anu paling berharga pikeun motong kabel sareng tetep menikmati tivi? Naha Commodore anyar kanggo mésér? Abdi angkat deui ka Amérika Serikat, anu mana rencana mobile anu abdi kedahkeun? Kumaha carana kuring kéngingkeun file MKV pikeun maén dina alat mobile kuring? Naon sababaraha plugins Wordpress-kedah? Nah